2777
2789
عنوان

درد شدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست
عزیزم آن شاا..‌ دردت خوب بشه ولی حتما از کسی بخواه بیاد پیشت یا شما برو و کاملا استراحت مطلق باش فقط ...

قربانت عزیزم انشاالله...باید همینکارو کنم دکتر هم قطعا میگه استراحت 

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید سونو بدی سرویکس و دهانه رحم شاید نارسایی دارن.فعلا شیاف و استراحت تا فردا بری سونو و دکتر

سنو انومالی دو روز پیش داشتم اول گفت باید سرکلاژ بشی دهانه رحم بازه یکساعت بعد سنوم کرد گفت جمع شده...تاببینم فردا دکتر چی میگه

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱
به هیچ عنوان تا فردا بلند نمیشی از سر جات حتی اگه دردت خوب بشه 

بلند نمیشم تا دکتر ببینم🥺😭

سنو انومالی دو روز پیش داشتم اول گفت باید سرکلاژ بشی دهانه رحم بازه یکساعت بعد سنوم کرد گفت جمع شده. ...

اگه اینجوره به دکترت تاکید کن ازش بخواه سرکلاژت کنه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
اگه اینجوره به دکترت تاکید کن ازش بخواه سرکلاژت کنه

فکر میکنم سرکلاژ کنه چون قشنگ حس میکنم بچم پایینه دردمم شدید داره میشه

استاتر چیشد

عزیزم واسم سنو واژینال نوشت که ببینه نیاز ب سرکلاژ هست یا نه تا شنبه استراحت هم گفت استراحت کن تا ببینم چی میشه