الهی بسلامتی بزرگش کنی و شاهد موفقیت و خوشبختیش باشی...اما واقعا هر لحظه ش پراز شیرینی و نگرانیه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلامت باشی. آره با هر اذیت شدنش فشارم میره بالا قلبم درد میگیره
خدا نگهدارش باشه حالا که اذیتاش شیرینه😍
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مدرن ازدواج نمیکنم چون اهل دوستی نیستم یعنی اول بودم ولی پشیمون شدم پس سنتیه 😂فقط در این حد میدونم
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
نمیگذره تا وقتی بمیرن دیگه خسته شدم هیچکس حریف مکر و حیله اینا نیست تیشه به ریشه ما زدن
خدا جوابشونو بده
منم خیلی سختی کشیدم تا زندگیمو حفظ کردم
یه مشت عقده ای و حسود دورم بودن که گذر زمان چهره واقعیشونو ب همسرم نشون داد
الان بعد از ۲۴سال زندگی ازشون فاصله گرفته...اما چه فایده بهترین روزای عمرم واسم جهنم شد
خدا جوابشونو بده منم خیلی سختی کشیدم تا زندگیمو حفظ کردم یه مشت عقده ای و حسود دورم بودن که گذر زم ...
من همسرم کنارمه اونم جنگیده دیگه خسته شده شبها تو خواب با خودش حرف میزنه میجنگه دیگه از دستشون بریدیم هرجا بریم میان اگر هم ازمون خبر نداشته باشن میان جلو در آبرو ریزی جلو در پدر مادرم عذابشون میدن بهترین روز هامو جهنم کردن شوهرم مرز بود دو سال تنها تا دیروقت دنبال خونه اجاره. درحالیکه تازه عروس و یدونه عروس بودم بهم تهمت زدن با داماد شون رابطه دارم شب عروسیمو بهم زدن کمرمونو شکستن. الآنم که بچم دختره عذابمون میدن