2777
2789
نه عزیزم شما رو هم همه رو حساب میکنید ولی باید جدا جدا حساب کرد ۱۹٪جداو سود طلافروش هم جدا  چو ...

پس اگر جدا میزنن که  همون ۹ درصد رو مالیات اضاف ازش گرفته. البته فکنم این بحث مالیات دوباره مطرح شده واسه همین گرفته ازش. باید بره چند جا بپرسه. یهو میگن همشون قانون جدیده و ازین حرفا. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

فرمول محاسبه ی طلا اسونه یادش بگیر هر وقت میری خودت حساب کن تا کلاه سرت نره طلافروشا خیلی کلاهبردارن 

وزن طلا رو ضرب در قیمت تابلو کن این میشه قیمت طلای خالصت 

بعد +درصد اجرت +درصد سود طلافروش کن 

من همیشه از رو درصد سود طلافروش خیلی تخفیف میگیرم چون مطمئنم رو اجرتش خیلی میکشن مثلا همین دیشب انگشترم اجرتش۱۸درصد بود ومن این ۱۸درصد رو دادم ولی ۷درصد سود خودش رو فقط ۱.۵درصد بهش دادم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اگر جدا میزنن که  همون ۹ درصد رو مالیات اضاف ازش گرفته. البته فکنم این بحث مالیات دوباره مطر ...

نه من دیشب انگشتر خریدم مالیات نگرفت البته همشو روکشیدن رو اجرت که نشه تخفیف هم بگیری

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
فرمول محاسبه ی طلا اسونه یادش بگیر هر وقت میری خودت حساب کن تا کلاه سرت نره طلافروشا خیلی کلاهبردارن ...

پس جریان مالیات چیه

من فرمول قبلی رو بلد بودم 

این خیلی سختمه

علاوه بر اون الان بار دومه و دوتا طلافروشی مختلف فی رو برام بالاتر زدن

پس جریان مالیات چیه من فرمول قبلی رو بلد بودم  این خیلی سختمه علاوه بر اون الان بار دومه و د ...

مالیات رو قبلا ۹درصد میگرفتن یعنی قیمت طلای خالص رو باید با درصد اجرت و مالیات و سود طلافروش جمع میکردیم ولی الان دیگه مالیات حذف شده و فقط باید با اجرت و ۷درصد سود طلافروش جمع کنیم طلای خالص رو 

ببین طلای شما محاسبه اش اینجوریه که 3.390*2570000=8712300 این طلای خالص شماست حالا جواب رو باید +۱۹٪ و ۷٪کنی که میشه11093000 

از شما طبق قیمت قانونی باید یازده مایون و نود و سه تومن پول میگرفته تازه بدون دادن هیچ تخفیفی ولی  بیشتر گرفته وبه جای 7درصد که سود قانونی طلافروش هست 8درصد گرفته که شده 11200000

مرسی عزیزم 😘😘💐

خواهش میکنم ❤️

مالیات رو قبلا ۹درصد میگرفتن یعنی قیمت طلای خالص رو باید با درصد اجرت و مالیات و سود طلافروش جمع میک ...

بهم گفت فرمول ش اینه

2570در19درصددر7درصد

منهای 2570در 9درصد 

به اضافه 2570در3.390

که شده 11307

پس اگر جدا میزنن که  همون ۹ درصد رو مالیات اضاف ازش گرفته. البته فکنم این بحث مالیات دوباره مطر ...

بهم گفت فرمول ش اینه

2570در19درصددر7درصد

منهای 2570در 9درصد 

به اضافه 2570در3.390

که شده 11307

بهم گفت فرمول ش اینه 2570در19درصددر7درصد منهای 2570در 9درصد  به اضافه 2570در3.390 که شده 11 ...

نه الکی گفته اینا چیه گفته بهت اینجپری هم که تازه حساب کردم شد ۸۵۱۵۰۰۰ 

حدود ۱۰۰تومن اضاف تر ازت گرفته و هیچ تخفبفی هم بهت نداده 

اگر برات مهمه میتونی ببری اتحادیه طلافروشهای شهرتون طلا و فاکتورش هم ببری بگی اونجا برات حساب  کنن هر چی هم ازت اضاف گرفته باشه احتمالا از طلافروش میگیرن بهت پس میدن

آره خودمم که حساب کردم با این فرمول شد 8 و خورده ای

اصلا این فرمولش نیست فرمولش همونیه که گفتم 

اگه حوصلشو داری برو اتحادیه ازش شکایت کن  

اصلا این فرمولش نیست فرمولش همونیه که گفتم  اگه حوصلشو داری برو اتحادیه ازش شکایت کن &nbs ...

فقط اون منهای نمیدونم چی و چی😑😑

فقط اون منهای نمیدونم چی و چی😑😑

اره خدایی چرت و پرت گفته

منها هم داره😅 

اسی باید بره ازش شکایت کنه 

اره خدایی چرت و پرت گفته  منها هم داره😅  اسی باید بره ازش شکایت کنه

شکایتم که نکنه، باید بره بگه خییلی گرون برام زدی. و بگه  هیچی از ۷ درصدت کم نکردی. اون ۹ درصدم که زدی هیشگی نمیزنه. درکل یه کلام گرون برات حساب کرده. کاری به فرمولش نداشته باشه اصلن...چون طلا فروشه گیجش میکنه. یه کلام بگه گرون بهم دادی. یه دروغم بگه که میرم اتحادیه.