خیلی خوشگلی عزیزم رنگ موهات هم قشنگه ولی فکر میکنم صورتت با آرایش کمتر یا بدون آرایش خیلی زیبا تره😍❤️
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
ما یجایی با همسرم بخوایم بریم اینقدر غر میزنم که حوصله آرایش ندارم که نگو😂قبلا خیلی دوست داشتم همش هم آرایش میکردم یک ساله دیگه حوصله ندارم
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
نسبت به رنگ مو نظر خاصی ندارم ولی لبا فاجعه. حیفه چهره ات نبود
لباش خیلی قشنگه اتفاقا🥲😍
اره من هرروز عکس استاتر دیدی اونجوری آرایش میکنم عاشق آرایش کردنم😍😍😍 ولی هرروز یه سایه رنگی خوشگ ...
خیلی این مدل آرایش کردن رو دوست دارم قشنگه ولی واقعا حوصله ندارم🥲😂
اتفاقا چه خوبه که با آرایش حال خودت رو خوب میکنیی