2777
2789
عنوان

کسی تجربه دیسک داره کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 53 پست
سلام خوبین میشه بگین وضعیتتون الان بعد عمل چطوره؟؟  راضین ک عمل کردین  چقد استراحت کردین ...

سلام ممنونم 

مشکلات قبل عمل رو ندارم خدارو شکر و به زندگی عادی برگشتم تقریبا جوری که همکارام بعضیا فکر میکنن دروغ گفتم عمل کردم

فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل لیزر فکر نکنم اثر کنه اصلا فکر کنم الکی باشه.من عمل باز کردم راضیم سنم هم زیاد نبود موقع عمل 29 ...

سلام عزیزم شما بعد از جراحی دیسک باردارشدید؟؟؟؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
سلام دوست عزیز میشه بپرسم دکتر جراحتون کی بوده و کدوم شهر؟

سلام

دکتر حسین نبیان

دکتر لیلا زنجانی 

تهران

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کارشون خوبه؟یا تجریه هستن؟پارگی دیسک دارم الان چندوقته افتادم تو خونه

من بسیار راضی ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
گوگل سرچ کردم زده متخصص ارتوپد کودکانمراجعینش هم که نظراتشون بود واسه بچه هاشون بودبزرگسال ویزیت میک ...

دکتر نبیان؟

تخصص روی کودک دارن

من بیمارشون نبودم دوستم هستن

شما گفتین کمرتون عمل کردین پیش دکتر نبیان و لیلا زنجانی

بله عمل کردم 

زن و شوهر هستن و دوستانم هستن

کارشون هم خوبه 

ولی اینکه برم مستقیم بیمارشون باشم نبوده، بیمار بزرگسال هم دارن البته