من بهمن ماه عقد کردم قرار بود فقط مراسمکامل توی تالار برگزار بشه ولی چون دوست پدرشوهرممحضر دار هستن به پدرشوهرم گفته بودن که عقد رسمی اینجا باشه من میخوام مهمونشون کنم و این حرفا دیگه پدرشوهرم تو رودربایستی قبول کرده بودن ما هم فرمالیته وار سفره عقد تالار و چیده داشتیم
بعد فیلمبردار گفت پدر و مادر عروس دوطرفش باشن از درب ورودی بیان داخل داماد هم همراه پدر و مادرش جلوی سفره بایسته و دستشون بذارید تو دست هم و برن تو جایگاه بشینن
من بودم میگفتم حالا تیکه هاشون و ن ولی اینکه نشون داده فیلمت و اره
تا بداند که شب ما به چه سان میگذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه. کام دنیا بر لبم هرگز نشد اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم خنده و بغض دنیا یکجا گذشت خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه. 1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو. واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
اره اخه چرا باید فیلم رقص تورو ب دیگری نشون بده زن نامحرم بدتر از ده تا مرد نامحرمه من بودم ...
من هم به همسرم گفتم یعنی ما رو توی استوری های خودش هاید کرده که نبینیماستوری گذاشته گفتم حتما به مسخره گذاشته که هاید کرده و به من هماونجا نگفت داره فیلم میگیره
دیدمگوشی دستش هستش ولی اولش اونقدر یهو حالم و بد کردن گفتن اینا دست تو دست که بودن قبلا
حالا دختر عمه شوهرم همیشه با دوستاش مسافرت های خارج از کشور هم میره به ما اینطوری میگن بچه خودشون دست به دست کسی نشده تاحالا
من هم به همسرم گفتم یعنی ما رو توی استوری های خودش هاید کرده که نبینیماستوری گذاشته گفتم حتما به مس ...
ماله خودشون بد تر از همست
ی عمه دارم ادعای خالیه فك میکنه بچه هاش هیچ کاری نکردن ولی ی کارایی میکنن
من خودم زیاد رفت و امد ندارم با خانواده طرفم ولی میگم اگر بعدا این چیزارو ب ما هم بگن جی جوابشون و بدم
هنوز جوابی برای تیکه هاشون توی اینده پیدا نکردم
تا بداند که شب ما به چه سان میگذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه. کام دنیا بر لبم هرگز نشد اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم خنده و بغض دنیا یکجا گذشت خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه. 1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو. واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید