2821
2789
عنوان

فیلم عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 50 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرتون کارم درست بود که به همسرم گفتم؟

اره 

اخه چرا باید فیلم رقص تورو ب دیگری نشون بده

زن نامحرم بدتر از ده تا مرد نامحرمه

من بودم میگفتم حالا تیکه هاشون و ن ولی اینکه نشون داده فیلمت و اره

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
مگه فقط از تالار فیلم برداری شده؟ پس کلیپ باغ و صحنه های دوتایی و بوس و ماچ اینا چی ؟ اینا رو راحت ن ...

خوب بودن توی مجلس ولی ماها میبینیم تازه هی تجدید خاطره میکنیم ولی اینا خیلی بد رفتار کردن

مگه فقط از تالار فیلم برداری شده؟ پس کلیپ باغ و صحنه های دوتایی و بوس و ماچ اینا چی ؟ اینا رو راحت ن ...

اون قسمتش بستگی داره به میزان صمیمیت

بعد اون فیلم فرمالیته ماچ و بوس ک تو تالار پخش میکنن اصن طرف ما  

خب تو جشن یه سر داری هزار سودا بعدش با دقت میبینه تجزیه و تحلیل میکنی  

و البته تجدید خاطرات میشه خب

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
فیلم خصوصی؟ پشمام  این حرفارو از کجاتون در میارین  پس دیگه عروسی هم کسیو دعوت نکنین&nbs ...

جواب سوالاتتو پایین تر دادم خواهر حوصله ندارم باز تایپ کنم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اره  اخه چرا باید فیلم رقص تورو ب دیگری نشون بده زن نامحرم بدتر از ده تا مرد نامحرمه من بودم ...

من هم به همسرم گفتم یعنی ما رو توی استوری های خودش هاید کرده که نبینیم‌استوری گذاشته گفتم حتما به مسخره گذاشته که هاید کرده و به من هم‌اونجا نگفت داره فیلم میگیره

دیدم‌گوشی دستش هستش ولی اولش اونقدر یهو حالم و بد کردن گفتن اینا دست تو دست که بودن قبلا

حالا دختر عمه شوهرم همیشه با دوستاش مسافرت های خارج از کشور هم میره به ما اینطوری میگن بچه خودشون دست به دست کسی نشده تاحالا

خوب بودن توی مجلس ولی ماها میبینیم تازه هی تجدید خاطره میکنیم ولی اینا خیلی بد رفتار کردن

عزیزم تجدید خاطره مال مامان و خواهر خودت و شوهرته 

که واقعا لذت میبرم از جشن و خاطره ی شما 

نه عمه و دختر عمه و زن عمو ی شوهر 

واقعا هنگم چجوری واسه اینا فیلم گذاشتی .واسه یه سری آدم حسود

بله  میگفتن که باید از این مدل دارها برقصی که مد شده عروس ها میرن کلاس رقص من دوست ندارم اونطو ...

وا به اونا چه؟چقد فقرفرهنگى دارن اصلا به يه ورتم نباشه خاله زنكا

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
به نظرتون کارم درست بود که به همسرم گفتم؟

بله چون بیخود کردن بدون اجازه این کارو کردن یعنی چی

بعد تازه ایرادم بگیرن 

حالا بعضی رقصا خوبه منطقیه

بعضیا عروسیا ک رسما شده شبیه نمایش موزیکال

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اون قسمتش بستگی داره به میزان صمیمیت  بعد اون فیلم فرمالیته ماچ و بوس ک تو تالار پخش میکنن اصن ...

تجدید خاطره با عمه ی شوهر؟؟؟😳

اون قسمتش بستگی داره به میزان صمیمیت  بعد اون فیلم فرمالیته ماچ و بوس ک تو تالار پخش میکنن اصن ...

ما هم‌ فیلم فرمالیته رو نشون میدیم تو تالار برای عروسی حالا ما چون عقد بود نداشتیم‌فرمالیته

من هم به همسرم گفتم یعنی ما رو توی استوری های خودش هاید کرده که نبینیم‌استوری گذاشته گفتم حتما به مس ...

ماله خودشون بد تر از همست

ی عمه دارم ادعای خالیه فك میکنه بچه هاش هیچ کاری نکردن ولی ی کارایی میکنن

من خودم زیاد رفت و امد ندارم با خانواده طرفم ولی میگم اگر بعدا این چیزارو ب ما هم بگن جی جوابشون و بدم

هنوز جوابی برای تیکه هاشون توی اینده پیدا نکردم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز