2777
2789
عنوان

امتحان فیزیک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 69 پست
بنظرتون برا رشته ریاضی امتحانای میانگین باید بالای چند باشه تا دولتی اورد؟

رشتهٔ ریاضی رو نمیدونم ولی رشتهٔ تجربی پارسال ۷۵ هزار نفر معدل بین ۱۹ تا ۲۰ داشتن یعنی کسی که معدلش پایین ۱۹ باشه عملا از دور رقابت حذف میشه. برای رشتهٔ ریاضی هم آمارشو نگاه کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تجربی۴تافصل بودریاضی۶تافصل بعدم سوالا واقعااا راحت بود واسه تجربی همشو تقرببا تونستم حل کنم ول ...

درسته ولی کسایی بودن که بفکر بودن زودتر شروع کردن به درس خوندن جدا سطحش حتی❤️

نمیخوام ناراحتتون کنم و منم صرفا کامل نیستم ولی درس نخوندن خودتون رو با چیزای دیگ بهونه نکنید 💔 ف ...

تو ازکجا میدونی من درس نخونده بودم؟منی ک‌توی مدرسه تیزهوشان نمره فیزیکم از۱۸کمترنشده بود😐

توخودت خوب داادی؟

تو ازکجا میدونی من درس نخونده بودم؟منی ک‌توی مدرسه تیزهوشان نمره فیزیکم از۱۸کمترنشده بود😐 توخودت خ ...

تیزهوشان یا نرفتن معیارش نیست و اصلا بی ربطه به این قضیه نمیدونم چرا هرکی بگ تیزهوشان فرق داره. 

و نگفتم شما درس نخوندنی

ولی حتما درست نخوندی یا... بهرحال اینو به خاطر خودت گفتم که به بهوونه گرفتن امیدوار نشید 

بله خوب دادم خداروشکر. 

موفق باشی

من خونده بودم به اندازه کافی همین روی رم ادامه میدم

منم خونده بودم بخدا سطح سوالا واقعا سخت بود عزیزم ولش کن ب حرف این آدمای مغرو توجه نکن واقعا سخت بود برای همه ام‌سخت بود ربطی ب خوندن نخوندن نداشت❤😘

تیزهوشان یا نرفتن معیارش نیست و اصلا بی ربطه به این قضیه نمیدونم چرا هرکی بگ تیزهوشان فرق داره.  ...

باش عزیزم من خنگم شما نخبه علمی😂❤

مرسی توام موفق باشی❤