به شدتتت آسون من چون فرمول یادم رفت ۱۹ میشم همه دوستام ۱۹ به بالا یعنی هرکی امروز بد داده خیلیی ضرر کرده
انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
اتل متل یه مورچه/قدم میزد تو کوچه/اومد یه کفش ولگرد/پای اونو لگد کرد/مورچه یه پاش شکسته/راه نمیره نشسته/بابرگی پاشو بسته/نمیتونه کارکنه/دونه هارو بار کنه/تو لونه انبار کنه دین دیریرین دی دین دیش
به شدتتت آسون من چون فرمول یادم رفت ۱۹ میشم همه دوستام ۱۹ به بالا یعنی هرکی امروز بد داده خیلیی ضرر ...
تجربی اسون بود ریاضی خیلیییی سخت بود
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/