2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب خیلی براش گریه کردم عربی هم باید پاشم بخونم💔🥲🤦🏻‍♀️

من که سر جلسه امتحان انقدر گریه کردم اون برگه ای که توش سوالات بود همههههه خیسه خیس شده بود انگار اب ریخته بودن روی برگم 🥲🥲🥲🥲🥲

خیلی میترسم برای عربییییی معلممون خیلی سگه و اصلا کمک نمیکنه از همه بدتره مَردهههه🥲🥲🥲

بچها توروخدا منو راهنمایی کنین چجوی فارسی بخونم بتونم تمومش کنم ؟ خودم همیشه میرم از رو درسنامه ی سیرتاپیاز گاج میخونم اونم خیییللللیییی مفصل درس داده واسه همین همیشه وقت کم میارم

به نظرتون برم اول لغات و ارایه ها رو بخونم بعدا برم معنی درسا؟ دیدین هر بیت از شعرایی که متن درسن خودشونم ارایه دارن اوناروهم باید بخونم؟

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
من که سر جلسه امتحان انقدر گریه کردم اون برگه ای که توش سوالات بود همههههه خیسه خیس شده بود انگار اب ...

وااای خیلی گندههه ولی عربی اسونه ب نظرم رشتت چیه

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

باور کن همین عربی رو هم انقدر سخت میارن مثل ادبیات که همه تو کفش میمونن انسانیی

نه نمیمونن عربی خدایی نسبت ب فارسی آسون تره فارسی پر از نداره حوار رو هم حفظ میکنی نظرت چیه تو شاد بچتیم؟ 

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

بچها توروخدا منو راهنمایی کنین چجوی فارسی بخونم بتونم تمومش کنم ؟ خودم همیشه میرم از رو درسنامه ی سی ...

ببین همه رو بخونه ولی بیشتر آرایه هارو بخون تاریخ ادبیات هم همینجور 

همه من رو از بیرون میبینن یه آدم شادوساده    ولی از درون یه هیولای خطرناک ☠️☠️☠️
چون یکم مفهومین همین دیگه اگه در طول سال میخوندی و مرور میکردی روزای فرجه برا امتحان فقط به مفهوم دق ...

هومممم

مرسی همچنین❣️

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢