2821
2789
عنوان

تاپیک بیمارستان

5953 بازدید | 19 پست

دوستای گلم من شرمنده همتونم از دیروز حال مساعدی نداشتم دیروز که دخترم رفت واسه امتحان مدرسه من قضبع رو ب همسرم گفتم انقدر برخورد بدی کرد انقدر دعوامون بالاگرفت که زد همه چیو شکوند به من میگفت تو مشکل روانی داری تو بااین حرفات داری ب من تهمت میزنی نه به بقیه داری منو احمق فرض میکنی ک نتونستم مراقب دخترم باشم اجازه نداد ببرمش پزشکی قانونی دختر کوچیکم مریضه دیروز شاهد دعوای شدیدمون بود از دیروز تب شدید کرده ومن همچنان درگیرم ساعت دوونیم شبم تشنج کرد😭به قدری حالم خرابه که حد نداره انگار دنیا رو سرم آوارشده خواستم بگم اونایی ک اونشب اومدین خصوصی و اونا ک تو تاپیک باحرفاتون قلب ی مادر و شکوندین تهمت دروغگویی زدین باهمین دل شکستم من ک نمیبخشمتون از خدا هم میخام نبخشه حلالتون نمیکنم از بقیه ی دوستانم معذرت میخام که بی خبر گذاشتمتون و نگران بودین حلالم کنید از خدا میخام هیچوقت هیچوقت این سختیارو تو زندگیتون نبینین و امتحان نشین حلالم کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من درجریان بودم اومدم برات نوشتم خبرم کن چقدر بد حالا دخترتون خوبه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

مادر محترم ازین به بعد همه جا همراه بچه هات باش ظاهرا شما در اینگونه موارد کوچکترین همدلی از سمت حتی همسرتون هم ندارید پس بهترین کار اینه که خودت مستقیم بالای سر بچه هات حضور داشته باشی.

شما دقیقا اخلاق مادرمو دارین 

یه مادر حساس، فداکار، زودگذر و بسیار بسیار استرسی

مامان من که پیر شد با این اخلاقش

با یه مشاور صحبت کن اگر دخترت بالای هشت سال سن داره درمورد تجاوز. و هرچیزی که نیازه باخبرش کن زرنگ بارش بیار خودش مراقب خودش باشه که اگر ذره ای رفتار بدی دید از اطرافیان گوش به زنگ بشه مثلا همون موقع که داشته بیهوش می‌شده باید سریع داد میزد که بگید بابام بیاد الکی بگه میترسم

سلام عزیزم من براتون کامنت گذاشتم.نگران نباشید برای ام ار ای چون بچه ها تکون میخورند دست و پاشون رو می بندن.یه شربت خواب آور قوی هم میدن.زیپ شلوار و دکمه....نباید باشه.دوربین مدار بسته هم به بیرون داره.

مامی کیا ی سابق هستم 
عجب عجب ماهم گوش دراز

عزیزم شما اگه فکر میکنی ایشوندارن دروغ میگن اینجا چکار میکنید

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه