من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
نه شما خوبین که بلدین از بعل این پسر به بمرین بغل اون پسر البته بعضی هاتووووووووننن خوبن
درست حرف بزن ادب داشته باش
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
اینکه چی جذابه برام من تعیین میکنم شاید جالب باشه بدونی من خودم دبیر ریاضیم به خاطرهمین جنس ...
خدا اون مملکتو لعنت کنه که تو دبیرش باشی ببین چقد کشور عقب ماندس که شما دبیرشی
موندم کدوم بی سوادی به تو مدرک داده
همه چی به مدرک نیس آدم باید نزاکت و شعور و ادب داشته باشه که مطمئنم تو بوش نکردی حتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صفحه دوم چقدر سخت بود و یسوالا صفحه اول مقایسه کنید بود دیگه داشت گریه م می گرفت😐😐 کلی چرت پرت ...
منم میدیدم یه سوالو بلد نیستم میگفتم برم سوال بعدی سوال بعدی رفتم دیدم اونم بلد نیستم و این ادامه داش😐
لااقل یچی مینوشتی خالی نمونه😂همون چرت وپرت هم کافی بود
نوشتم بابا خالی نزاشتم
حس دفعه اولو میگم که سوالارو دیدم😂😂
اهان منم همینطور بودم اولین سوالی که جوابش بلد نبودم و که دیدم جوابا بقیه سوالارا یادم رفت & ...
تو منی یا من تو😂😂
خدایی هرچی سوال بود که انتظار نداشتیم بدن رو داده بود
سطح سواد تو خوبه که انقد ممیزی اومدی تو مسایل زناشویی و بارداری معلومه درگیر چه مسایلی هستی خ ...
خواستم بفهمم تویی که انقدر ادعا داری در چه حدی هستی
تو دروغگویی بیش نیستی
میای اینجا میگی دبیرم
بعد تو تاپیکت دنبال کاری بچه اتم کاملا شبیه خودتو چون بچه ات سرتقه قرار نیست به همه سرتق در ضمن من دانش اموز نیستم بعد دوسال دارم درس میخونم و من خودم متاهلم ولی تو کاملا مشخصه چه ادمی هستی وقتمو با ادمی که ادعا میکنه دبیره و دنبال سقط بچه اشه تلف نمیکنم ترجیح میدم وقتمو صرف مسائل و ادمای مفید تری بکنم