2777
2789
عنوان

پسر ۱۸ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 51 پست
ماشالع عزیزم خدا حفظش کنه معلومه خیلی باهوشه اسپند براش دود کن 

کلی امیدوار شدم امروز فکر میکردم نسل جدید همشون اینطورین پس برم باهاش کار کنم

فدات عزیزم خدا گل پسر شما رو‌هم حفظ کنخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینارو جدی گفتی؟؟؟؟ 

دختر من دوسالو دوماهشه تازه ماما بابا میگه جمله ام نمیگه

18ماهگی دخترم هیچی نمیگفت

ماشالا پسرت چقد فعاله تواین سن 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان اینارو جدی گفتی؟؟؟؟  دختر من دوسالو دوماهشه تازه ماما بابا میگه جمله ام نمیگه 18ماهگی دخ ...

اره واقعن خودم و اطرافیان هم تعجب میکنن دیروز به دکترش میگفتم باور نمیکرد تا پسرم یهو dr رو دید و‌هوند d که دکتر تعجب کرد

پسر من بد غذاس غذا رو فقط با بازی میخورره کل کار کردن با گوشی و بازی های مختلفشو یاد گرفته میدونم ب ...

ماشاله پسر من به هیچ خوردنی رحم نمیکنه تا جایی که بتونه میخوره.میگه مامان چایی بیار 😃

وقتی خودت بهش یاد دادی طبیعیه

ولی بهش خیلی اصرارنکن خستش نکن مهم ترین مسعله زندگیش الان بازی غذا وحمایت هست فک نکن اللان بشینی بهش درس یادبدی ایندشو میسازی

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
وقتی خودت بهش یاد دادی طبیعیه ولی بهش خیلی اصرارنکن خستش نکن مهم ترین مسعله زندگیش الان بازی غذا وح ...

نه خودش از گوشی و تلویزیون یاد گزفته من فقط اعدادو یادش دادم میخوام از این به بعد باهاش کار کنم 

اگه اینطوری باشه که باهوشه دوس دارم باهاشکار کنم استعدادش حیف نشه ولی مامانم میگه مغز بچه رو خیلی خس ...

عزیزم تغذیه بارداریت چی بود که پسرت باهوش شده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست