من پارسال انجام دادم سرم زدن و یه ماسک گذاشت روصورتم من اصلا نفهمیدم چی شده دکتر داشت میگفت که چندتا بچه داری ومن رفتممم داشتم میگفتم یکیا بنظرم جمله تکنیل نشد بیهوشی نیست خواب نیم ساعته اصلا نمیفهمی چی شده البته من حا خصوصی رفتم دو پانصد شد بیمارستان بود فوق العادهذخوب
حدود ده دقیقه ولی یه یک ساعتی طول می کشه تا طرف کامل هوشیار بشه، باید حتما یکی کنارت باشه
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
نه بابا نیم ساعت نهایت یک من چون خیلییییی سرفه میکردم بهوش بودم ولی با اندو بستری بیهوشی همش دوساعت شد اینم چون سرفه کرده بودم نگرانم بودم من مسواکم میزنم اوق میزنم وتهوع اینا فکرکرده بودن چیزیم شده فکر کن لوله فزستادن من چقدر اوق زدم بیمارستان بسیار خلوت وتمیز مجهز بود راحت خوابیدم