2777
2789

ببین منم همینم من دیپلم مجددم تو عمرم تاریخ انسانی دستم نگرفتم کتاب سفید سفید بود امروز خودمو کشتم سه درسشو خوندم در حد ۶ ۷ نمره‌

الانم نهاییای سالای پیشو میخونم ۱۰ بگیرم پاس شم 

بخون پاس شی تموم شه بره 

البته اگرم برای کنکور تاثیر نمیخای نرو همون شهریور امتحانشو بده 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالا لو رفته البته ینفر داره میذارشون من الان فیزیک رو گرفتم با جواب  دینی هم داده بودن همونا ...

درخواست دوستیمو میشه قبول کنی 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم :)
سوالا لو رفته البته ینفر داره میذارشون من الان فیزیک رو گرفتم با جواب  دینی هم داده بودن همونا ...

عزیزم‌مطمئنی؟سوالا که قبل ۸ اصلا به دست کسی نرسیده که بشه پخشش کرد...!

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
فیزیک الان من دیدم بود اصلا تاریخ و ساعت شروع و همه چیزم بالای برگه زده شده کلا برگه امتحان بود

میتونی برای منم بفرستی؟؟؟

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...