2777
2789
عنوان

اولین باره میخوام گلگی کنم از خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 47 پست
گاهی وقتا نیازه که دلخوریاتو به رو بیاری البته نه با دعوا. یا برا هیچکدوم نمیخرید یا برا همه میخرید

همسرم همین رو میگه، ولی بار اولشون نیست، حتی برای شوهرم کادو نمیخرن ولی برای اون دوتا پسر میخرن با اینکه واقعا من و شوهرم رو دوست دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد و ولنتاین و روز زن و ماه‌گرد آشنایی کم بود روز دختر خانمهای متاهلم اضافه شد...خدایا مرسی

خانم های متاهل دختر پدرشون نیستند؟

شما دختر بودن رو در هایمن میبینید  خیلی خانواده ها برای دختراشون احترام قائلند حالا چه مجرد باشه چه متاهل

نمی‌دونم چیکار کنم، بخاطر دخترم خیلی رفت و آمد میکنن

نمیتونی کم کنی رفتو امدتونو؟ اگه نه وقتی میان خیلی پذیرایی نکن غذای انچنانی درست نکن حالا همین مادرشوهر فردا مریض سه به تو زنگ میزنه که بری غرش پرستاری کنی😐

همسرم همین رو میگه، ولی بار اولشون نیست، حتی برای شوهرم کادو نمیخرن ولی برای اون دوتا پسر میخرن با ا ...

احتمالا پس شما چون بچه داشتید شمارو دیگه دختر حساب نکردن هرچند ک بازم قشنگ نیس :)

همسرم همین رو میگه، ولی بار اولشون نیست، حتی برای شوهرم کادو نمیخرن ولی برای اون دوتا پسر میخرن با ا ...

خاتواده شوهر منم با ما مشکلی تدارن ولی از این رفتارا زیاد میکردن مثلا ما میرفتیم اونجا تا ساعت ۹ شب میموندیم پانمیشدن شام بپزن در صورتی که خونه من میان بهترین احترامو میبینن منم عید امسال که این حرکتو کردن به روشون آوردم الان هروقت میریم احترام میزارن

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

عادیه پیش میاد به هرحال ولی از من به تو نصیحت و وصیت هیچوقت از زبون خودت نگو اصلا نگووو.جلو چشمشون ب ...

آره راست میگی اینو من تازه فهمیدم، تازگی مادرشوهرم گفت جاریم هیچوقت ناراحتیشو نمیگه همیشه برادرشوهرم بهشون منتقل میکنه

واقعا نمیدونم چطور خجالت نمیکشن انتظار دارن روز دخترو بهشون تبریک بگی 😐😐😐😐من که هنوز مجردم خجالت ...

یعنی شما ازدواج کنی دختر بابات نیستی دیگه؟😅

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

احتمالا پس شما چون بچه داشتید شمارو دیگه دختر حساب نکردن هرچند ک بازم قشنگ نیس :)

نه ربطی نداشت مادرشوهرم خیلی وقت بود میخواست این کادو رو بخره، منم سری قبل گفتم مامان برای منم بخرین با خنده، الان رفته ۶ تومن داده براش خریده میگه تو بهترش رو داری، ولی ندارم واقعا

تولد و ولنتاین و روز زن و ماه‌گرد آشنایی کم بود روز دختر خانمهای متاهلم اضافه شد...خدایا مرسی

عزیزم من خودم یه دختر دارم نیازی به کادو ندارم و اصلا مناسبت مطرح نبود، فقط فرق گذاشتن رو گفتم و ناراحتیمو

نه ربطی نداشت مادرشوهرم خیلی وقت بود میخواست این کادو رو بخره، منم سری قبل گفتم مامان برای منم بخرین ...

دیگه پس ب همسرت منتقل کردی کافیه دیگه ب شوهرتم چیزی نگو خودش میگه کشش نده

منم یبار پدرهمسرم مهمونی خانوادگی گرفت منو دعوت نکرد من اصلا گله نکردم فقط ب همسرم اطلاع دادم بعد فرداشب کاری براش پیش اومد و ازمن کمک گرفت گفت میشه حتما بیای؟

منم باخنده گفتم عجب روزگاری شده موقع مهمونیا یادمن نمیفتین موقع کارا منو بیاد میارین😉سکوت کرد هیچی نگفت کارشم نیورد دیگه