pumpkin202 مدیر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 6969 عنوان روم نمیگیره | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 39 پست با اینکه خیلی دختر پر جنب و جوش داری و کلا سرزبون دارم ولی روم نمیگیره برم پودر مو بر و کاندوم و قرص ال دی این سه تاشو اصلا روم نمیگیره چیکار کنم اصلا برا نوار بهداشتی اینجوری نیستم دلی این سه تا انکار مرگ منه خجالت میکشم به شوهرمم میگم میگه خودت بگیر که عادت کنی ///: من همیشه نیستم کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 1402/03/01 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 48808 اسی کرم و پودر موبر راحته خریدنشحالا من یه بار رفته بودم بهداشتی فروشیتازه با مرده تبادل نظر میکردم که یه چیزی میخوام که بوش نمونه🤣🤣🤣بعد مرده میگف پودر دپی ببر خیلی خوبه🤣خدا خیرش بده اون منو با دپی آشنا کرددیگه درد لیزرو تحمل نمی کنم 🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//
pumpkin202 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 6969 منم خجالتی ام مث شما اوایل میرفتم داروخونه ب هزار بدبختی صبر میکردم ک کسی دورم نباشه اون گوشه کنار ل ... وای من اصلا روم نمیگیره نمیدونم چطوری شوهرم روش میگیره کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان
pumpkin202 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 6969 اسی کرم و پودر موبر راحته خریدنش حالا من یه بار رفته بودم بهداشتی فروشی تازه با مرده تبادل نظر میک ... دپی درد نمیکنه ک ؟ قیمتش چقدره کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان
bahar_khanom73 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4042 وای من اصلا روم نمیگیره نمیدونم چطوری شوهرم روش میگیره نگاه دفه اول سختته.بعدش عادی میشه.چون با خودت فکر میکنی ک آره الان این در مورد من چه فکری میکنه و...من شوهرم حضوری نمیره بخره خجالت میکشه .ی راه دیگم ک داری هر سری قبلی ک تموم شه اینترنتی بخر اینا رو .منم اینترنتی میخریدم ی مدت قیمتاش از داروخونه هم مناسب تر بود
pumpkin202 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 6969 نگاه دفه اول سختته.بعدش عادی میشه. چون با خودت فکر میکنی ک آره الان این در مورد من چه فکری میکنه و. ... بعد تازه شوهرم خودش ک نرفت بخره منم اذیت میکرد میگفت الان بری خانومه میگه این امشب برنامه داره میخواد تمیز شه و ... منم گفتم فقط ساکت شو دور شو از جلوی چشام کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 48808 دپی درد نمیکنه ک ؟ قیمتش چقدره نه پودر موبره دیگهفک کن داری تیغ میزنیالان دقیق یادم نیس چند خریدم آخرین بارولی فک کنم هر بستش ۶ یا ۷ تومن بود🤔ارزونه 🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//
bahar_khanom73 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4042 بعد تازه شوهرم خودش ک نرفت بخره منم اذیت میکرد میگفت الان بری خانومه میگه این امشب برنامه دار ... عزیزممم...ن بابا بهت قول میدم همچین فکری نمیکنن .دیگه مجردم باشی موبر و اینچیزا واسه نظافت لازمت میشه.
shahryariran7 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2585 دیدی شد😂😂😂😂😂 شوخی میکنمل اون موقع بگو طرف بخره بیاره😂شوخیا گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
pumpkin202 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 6969 اون موقع بگو طرف بخره بیاره😂 شوخیا اینه ک خوبه😂😂😂😂 کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان
shahryariran7 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2585 اینه ک خوبه😂😂😂😂 😂😉 گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕