2777
2789
اره تاپیکی که من رفتم به افغانیا کلی فحش دادن آخه بما مردم عادی چه که کی چیکار می‌کنه خدا خودش به مر ...

چندین میلیون ریختن تو کشور ما مفت مفت آب و برق ما رو هدر میدن حالا که وقتش شده زبونشون درازه فقط فحش توهین میکنن که ایران چرا گفته اب  و پشت طالبان در اومدن. اون نمک نشناس ها اگه همشون گمشن برن کشورشون ما اب کشورمون برا خودمون کافیه .تک تکشون پشت طالبانن ولی دارن از اب و برق کشور ما استفاده میکنن 

چندین میلیون ریختن تو کشور ما مفت مفت آب و برق ما رو هدر میدن حالا که وقتش شده زبونشون درازه فقط فحش ...

خب برو این مشکل حل کن مگه دعوا داری با من برو بیرونشون کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما تاپیک زدی و بحث نژادپرستی رو پیش میکشی و ازشون دفاع میکنی. این نژادپرستی نیست دیگه دفاع از حقمونه. هر کس ی ذره فقط ی ذره خون ایرانی تو رگاش باشه انقدر راحت مدافع نمیشه 

هر وقت رفتن تو کشور خودشون نشستن و کاری باما نداشتن و مثل همه کشور ها ی دنیا قانونی اومدن برا تحصیل یا کار و اوناهم به ما احترام گذاشتن . ولی باهاشون بد رفتاری شد اون موقع بیا تاپیک نژاد پرستی بزن

هر وقت رفتن تو کشور خودشون نشستن و کاری باما نداشتن و مثل همه کشور ها ی دنیا قانونی اومدن برا تحصیل ...

مشکل داری برو روانپزشک مگه من طالبانم اینجوری جواب میدی بیشخصیت احمق 

مشکل داری برو روانپزشک مگه من طالبانم اینجوری جواب میدی بیشخصیت احمق 

جوابی نداری جز بددهنی کاری از دستت بر نمیاد .وگرنه هر عقل نیمه سلیمی تشخیص میده من به شخص شما توهینی نکردم . با ماهیت حرف من مخالفی با دلیل جواب بده. شعورت در همون حد بد دهنی و فحشه 

جوابی نداری جز بددهنی کاری از دستت بر نمیاد .وگرنه هر عقل نیمه سلیمی تشخیص میده من به شخص شما توهینی ...

عزیزم من فقط نظرمو گفتم چرا پیگیری اینقدر دوست داری چی تایپ کنم 

جوابی نداری جز بددهنی کاری از دستت بر نمیاد .وگرنه هر عقل نیمه سلیمی تشخیص میده من به شخص شما توهینی ...

تو برو نژاد پرست باشه به همه ی عالمو آدم فحش بده من دوست ندارم نژاد پرست باشم اصلا تو برو افغانستانو پاکستانو هر جا دلته رو ب رگبار ببند بچهاشون در ب در کنه بمنچه اخه