2777
2789
تا جایی که میدونم دارویی کورتونی هست پسرم مصرف میکرد به خاطر حساسیت دارویی 

عزیزم پسرتون چندسالشه از این قرص استفاده کرده؟ پسر من هشت سالشه دکتر متخصص بهش داده آلرژی خیلی شدید داره که الان عود کرده

نکرانم بدم یا نه عوارضشو خوندم خیلی زیاد بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پسرتون چندسالشه از این قرص استفاده کرده؟ پسر من هشت سالشه دکتر متخصص بهش داده آلرژی ...

۷ ساله اش هست در اثر حساسیت به آنتی بیوتیک کل مفاصلش ورم کرد بعد کهیر شدید چاره ای نداشتیم روماتولوژی کودکان براش نوشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۷ ساله اش هست در اثر حساسیت به آنتی بیوتیک کل مفاصلش ورم کرد بعد کهیر شدید چاره ای نداشتیم روماتولوژ ...

ممنون از پاسخت عزیزم پسر منم از نوزادی آلرژی داشت که با پماد قابل کنترل بود الان مدتیه بدنش شدید اگزما زده و دکتر گفت با پماد دیگه نمیشه کنترلش کرد و باید این قرص بخوره هفت روز.

سه روز اول صبح و عصر ، چهارروز  هم فقط صبح 

ممنون از پاسخت عزیزم پسر منم از نوزادی آلرژی داشت که با پماد قابل کنترل بود الان مدتیه بدنش شدید اگز ...

پسر من دو هفته خورد اصلا نگران نباشید گاهی لازمه اگر بدونی چه وضعیتی داشت میگفتن رماتیسم مفصلی گرفته و باید حداقل یک هفته بیمارستان باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنون عزیزم الهی که همیشه سلامت باشین😍🌹

همچنیم شما و خانواده محترمون