دوستانی که پرسیدن بچمو سقط کردم و باردار نیستم دیگه . عروسمم خونه خودشه . منم در حال اسباب کشی هستم خونهام ۵۸ تا پله داره میخواهم برم توی یکی دیگه از خونه هام بشینم طبقه همکف ..درحال جمع کردن هستم نتونستم بیام نی نی سایت .
دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
خوب خوشگل هستین اما بچه که نیستید دیگه من از ۲۴ سالگی بع بعد حس جوانی هم ندارم چه برسه به بچه بودن 😐
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
بنظرم شما موقعی که بایداز جوونی و مجردیتون لذت میبردید نکردید نکردید الان به تلافی اون مدام خودتونو با عروس جونتون مقایسه میکنید
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است