2777
2789
عنوان

شوهرم گفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 27 پست
اول خواهر زادروز تحمل میکنی به همسرتون چه ربطی داره  تهش اذیت پیشی بگو نمی تونم و نکن دوما خسته ...

میدونم بامنه.مگه من خسته نمیشم مگه من با بچه سروکله نمیزنم عصبانی تمیشم ولیهیچوقت اینجوری حرف نزدم.

گفتم الان میگن چقدرتنبلی.😁ولی بچمون واقعا یمدته اذیت میکنه.ازصبحه ساعت۷ونیم بیداریم. کارای خونه کرد ...

بهتره ساعت خواب بچتو تنظیم کنی همراه باهاش بخوابی و بیداری احتمالا داره دندون در میاره 

این روزا وضع اقتصادی خوب نیس بهتره همسرتون درکش کنین بازم تو توخنه لباس راحتی تنته میتونی بشینی یا دراز بکشی اونا ک دائم سرپا یا نشستن 

اینو منی ک دوتا بچه سه سال و یک سال نیم پشت هم دارم بهت میگما فک نکنی خیلی وقت استراحت دارم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه داداش دارم بچه اش همش باهاشه خیلی سختشه همش اعصابش خرد میکنه بچه زنداداشم انگار نه انگار نم ...

عه نکنه منو میگی 🤕

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
عه نکنه منو میگی 🤕

واقعا اگه اینطوری هستی اینطوری نباش😑

داداشم از سر کار میاد ساعت ۲ بعد از ظهر بچه رو میده بهش میگه نگه دار من غذا درست کنم

حالا بچه گیر میده بریم خونه عزیز

این طفلی تو گرما با اون همه خستگی گرسنه میاد خونه بابام که بچه آروم‌ شه

حالا ما داریم غذا میخوریم میگم بیا یه لقمه بخور میگه نه

خانمم داره درست میکنه

یعنی واقعا آدم نمیتونه یه ساعت بچه رو بخوابونه غذا درست کنه شوهرش اومد گشنه نمونه

دلم میسوزه

واقعا اگه اینطوری هستی اینطوری نباش😑 داداشم از سر کار میاد ساعت ۲ بعد از ظهر بچه رو میده بهش میگه ...

معلومه مجردی ولی هیچ وقت کسی رو قضاوت نکن چون سر خودت میاد.

منم به شوهرم میگم نگه داره من غذا درست کنم چون با وجود پسرم نمیتونم موقع خواب هم نمیتونم کاری بکنم خوابش خیلی سبکه زود بیدار میشه 

معلومه مجردی ولی هیچ وقت کسی رو قضاوت نکن چون سر خودت میاد. منم به شوهرم میگم نگه داره من غذا درست ...

نه متاهلم خودم

خواهرمم متاهله دوتا بچه داره

اون زنداداشمم ۲تا بچه داره

قبل اومدن شوهرامون غذاشون آماده اس

چون خودمون اینجوری هستیم تعجب زده ایم...

نه متاهلم خودم خواهرمم متاهله دوتا بچه داره اون زنداداشمم ۲تا بچه داره قبل اومدن شوهرامون غذاشون ...

خودت بچه داری؟

خودت بچه داری؟

نه باردارم

ماه آخرم نمیتونم از جام بلند شم به زور میرم دستشویی آخه بچه ام هم بریچه پاهاش تو واژنمه انگار

ولی هرچقدر به زور هم باشه برا شوهرم غذا رو آماده میکنم قبل اومدنش

خونمم مرتبه همیشه 

این زنداداشم وقتی حامله بود کل ۹ماه خونه مادرش بود داداشم آواره بود

نه باردارم ماه آخرم نمیتونم از جام بلند شم به زور میرم دستشویی آخه بچه ام هم بریچه پاهاش تو واژنمه ...

انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد. بعد دنیا اومدن شاید کمی زنداداشتو درک کردی .معلومه که بچه داداشت خیلی گریه میکنه که زنداداشت وقت نمیکنه غذا بپزه بذار بزرگ شه درست میشه کدوم زنی دوس داره غذا دیر بپزه حتما نمیتونه نکه نخواد 

من خودم خیلی تلاش میکنم خونه ام تمیز باشه غذا بپزم ولی همش پسرم بهم میچسبه کارهای خطرناک میکنه میترسم کاری بکنم صبر میکنم تا شوهرم بیاد به اون بچسبه من کارامو بکنم و اگه مردی اینو درک نکنه زن عصبی میشه بچه که فقط ما زن نیست که ،انشاءالله خودت هم که مادر میشی و انتظارت از شوهرت نسبت به قبل بیشتر میشه اینو مطمئن باش