زهرا51 مدیر عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1780 عنوان ختم قران | مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 221 پست سلام.دوستایی ک مشکل دارن برای حاجت روایی جزئی روانتخاب کنن انشالله مشکل همگی رفع بشه و حاجتروابشیم. زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 1395/12/10 | 04:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندق12 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 837 ۱ساعت پیش آوردم بالا فک کنم نمیبینن فال گرفتم حافظ فرمود: خوشا مردی که خانومش تو باشی:-*:-*
soha3 عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 102 من جز ۲۱ خوندم انشاالله همگی حاجت روا شید خدا گفتی نا امید نباش من هم روی حرفت حساب کردم پس نا امیدم نکن
pardis عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 1658 من جز دو خوندم انشالله ک مشکلات همگی حل بشه و سال خوبی پیش رو باشه اللهم صل علی محمد و ال محمد
relax_bird عضویت: 1392/07/04 تعداد پست: 1306 عزیزم من جز ۲۶ رو خوندم ان شاالله همه دوستان حاجت روا بشن التماس دعای فراوون دارم خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله
اقیانوس3937 عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 4578 منم جز یک و خوندم ایشالا همه مون حاجت روا بشیم آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
گلبرگ151 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 561 جز5خوندم.برای سلامت نی نیم دعاکنید.انشاالله حاحت رواشین خداجوونم مراقب عشقم باش💝خدایاشکرت بخاطرهمه چی
marzi12 عضویت: 1395/01/31 تعداد پست: 902 منم جزء ۳۰رو خوندم ان شاء الله همگی حاجت روا بشیم دخترم دنیای من
linda2 عضویت: 1395/07/17 تعداد پست: 1434 منم جز ١٧ رو خوندم ان شاالله همگی حاجت روا بشیم التماس دعا بیخیال عطرهای گرانقیمت... آدم ها باید بوی معرفت بدهند...
linda2 عضویت: 1395/07/17 تعداد پست: 1434 دوستان گل برای حل مشکل من خیلی دعا کنید ازتون ممنونم بیخیال عطرهای گرانقیمت... آدم ها باید بوی معرفت بدهند...
Yas5225 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 1618 منم دوتا جزمو خوندماچند روز پیش جز16و29 خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
زهرا51 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1780 قبول باشه همگی انشالله بعدعید ختم چله دعای یستشیر داریم.فوق العاده حاجت میدهلینک تاپیک رومیزارم همینجا مراجعه کنید. زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ