2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ریزه میزه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 24 پست
و منی که واقعا درک نمیکنم اهمیت درشت بودن جثه یه انسان چیه؟ به شعورش ادبش تحصیلاتش موفقیتش جایگاهش ...

نه ولی خب. دوست دارم نرمال باشه ن درشت ن ربز

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
من پسرم هفت سالشه قدش کوتاه. وزنش کم. استخوان بندیش ریز. ریزه هست. دخترم شش ماهشه اونم ریزه هست. قبل ...

مامانم میگ داداش خودمم ابنطور بوده یهوی رشد کرده 

ولی خب دیگران خییلی مقایسش میکنن طوری ک خودمم عادت کردم مقایسه کنم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم عآلیه توغذآش بریز،بآهآش حلوآدرست کن برآش چنآن وزنی میگیره که نگو

مرسی عزیزم 

اره تا دلت بخواد دیدم ب این چیزا اصن توجه نکن برات مهم نباشه خداروشکر ک سالم هست همین

فقط میگم نرمال شه یکم😭😭

مامانم میگ داداش خودمم ابنطور بوده یهوی رشد کرده  ولی خب دیگران خییلی مقایسش میکنن طوری ک خودم ...

منم خیلی قبلن غصه م می‌گرفت. وقتی سن بچه شما بود. من بیشتر نگران بودم نکه مریضه برا همین وزن نمیگیره. دیروز بردم ثبت نام مدرسه معاون دید گفت وای این کلاس اوله چ‌‌ کوچیکه. ولی خب اگر تغذیه ش خوب باشه و ژنتیکی قد کوتاه نباشه تو سن بلوغ قد میکشن. 

نه ولی خب. دوست دارم نرمال باشه ن درشت ن ربز

عشقم تمرکزتو از ظاهر بچه ببر سمت هوش و استعدادهاش

منم دوتا فنچ دارم

خودم نردبون دردام😂😑 هرکی میبینه میگه خیلی ریز و کوتاهن بچه هات

منم درجواب میگم خب همه که مث شما خوشگل و رعنا نمیشن🤪🤪

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
من دخترم ریزه بردم دکتر غدد اطفال. چندتا داروی تقویتی نوشت خیلی تاثیر داشت تو رشدش. آزمایش خون و رشد ...

اسم داروهاشو میگی عزیزم بچه منم داره دارو میخوره