2777
2789
عنوان

سگ تو پریودی🩹🩸😣

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 56 پست
همسترام میشن

چجوری تمیز میکنی جاشونو 

چه دلی داری

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرسی اینو همیشه میخوردم  ولی الان تو رژیمم نبات نمیخورم😢

یکبار اشکالی نداره که

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
مرسی اینو همیشه میخوردم  ولی الان تو رژیمم نبات نمیخورم😢

حالا یه امشب بخور رژیمت نمیفهمه😫😫😫

درد کشیدن بعدش مجبورت میکنه بری هزارجور قرص و مسکن بخوری دو برابر چاقی ورم بیاری😂😂😂

چی بگم والا
آخ آخ اگه بدونی عنوانتو چجوری فهمیدم اینکه سگ داری وسگت پریود شده       فک کنم ف ...

تصور کن برای شام حیوان خونگیت اسنک بزاری جلوش🤣😐

چی میشه🤣🤣🤣

لطفا قبل از گرفتن قیافه،از داشتن آن اطمینان حاصل فرمایید!🤣💔
رفتم دیدم اینو نوشته بود: لطفا اطلاعات غلط ندهید، همانطور که از متن خبر پیداست خرگوش  ها هرگ ...

آره رفتم دیدم

مرسی 

منم پریودم و متاسفانه نواربهداشتی ک میزارم عفونت میکنم و درد عفونت و پریودی رو باهم ۷ روز تحمل میکنم ...

عه پس چیکار میکنی؟

لطفا قبل از گرفتن قیافه،از داشتن آن اطمینان حاصل فرمایید!🤣💔