2777
2789

من کل لوازم برقیایی که تو بازار بودو خریدم حدود ۲۵ تیکه ولی 

فقط گوشکوب برقی لازمم شد واقعا عصای دستمه عالیه 

هم زن که کیک میپزم 

چرخ گوشت که گوشت چرخی بیرون بدم میاد 

۱.۲.۳ ام عالیه 

مایکروفر ام خوبه 

سرخ کن بدون روغنم مرغ توش محشر میشه حتما این چندتارو بگیر خیلی کاربردیه

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من کل لوازم برقیایی که تو بازار بودو خریدم حدود ۲۵ تیکه ولی  فقط گوشکوب برقی لازمم شد واقعا عص ...

اتو پرس نگیر من دارم استفاده نمیکنم هر کسم داشته استفاده نکرده 

چرخ خیاطی اگه اهل خیاطیی بخر 

بخار شو من دارم استفاده نکردم هنوز ولی یه سریا میگن خوبه 

ظرفشور ام دارم ولی خب اومد برا مون نصب کرد گفت اگه میتونی هفته ای یه بار روشنش کنی استفاده کن اگه نمیتونی نزن به برق که خراب میشه فعلا شده مخزن داروهامون 

غذا ساز نگیر  

سبزی خورد کنم که سبزی حاضری تو بازار اگه خاستی بگیری گوشکوب ۳ کاره بگیر خورد کنش خیلی خوبه 

من مارک کل وسایلام دلمونتی  مارک خوبیه از همشون راضیم ولی واقعا وسایلی بگیر که استفاده میکنی اصلا اضافه نگیر من خیلی پشیمونم که جهیزیم اینقدر زیاده

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜