2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین آدمی ازدواج میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 104 پست
اره اینا انگار میدونن ازشون سرترم هی میخوان بیارنم پایین

اره دقیقا همینه که باهات اینجورین دیدم به چشمم این موردا رو طرف که ازشون بالاتره میخوان همش لهش کنن حالا چه نفعی داره براشون خدا داند و بس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلن تو از لحاظ قیافه و پول از اونا کم نداری؟

بابا قیافه هاشون لهه

کلا زیر ارایشن

منو شوهرم اولین بار که دیده بود گفته بود خوشگلترین دختریه که تا حالا دیدم و ۶ سال صبر کرده برام

خیلیم خواستگار داشتم

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

خوشگلن تو از لحاظ قیافه و پول از اونا کم نداری؟

از لحاظ پول چرا.

ما هم خوبیما در حد خودمون خونه خوب و ماشین خوب

اونا پدربزرگشون کارخونه داره و اون مدلی ان

بابا قیافه هاشون لهه کلا زیر ارایشن منو شوهرم اولین بار که دیده بود گفته بود خوشگلترین دختریه ک ...

پس به چیشون منازن باید خونت از خودشون جدا کنی بعد هم دیر به دیر بریی خونشون میگم ازدواج نکردن برن سر خونه زندگیشون

پس به چیشون منازن باید خونت از خودشون جدا کنی بعد هم دیر به دیر بریی خونشون میگم ازدواج نکردن برن سر ...

۲ تاشون ازدواج کردن

منم عقدم

۲ تاشون ازدواج کردن منم عقدم

مثلا  اگه بهت گفتن مهره مار داری دادشم گرفتت بگو نه عزیزم همه چی تمامم ک دادشتون خودش کشت برام 😂

یا اگه گفتن دادشمون تک 😂ت لبخند بزن بگو اتفاقن دادشتون ب منم میگه تکم ما هر دو لنگه نداریم 

مثلا  اگه بهت گفتن مهره مار داری دادشم گرفتت بگو نه عزیزم همه چی تمامم ک دادشتون خودش کشت برام ...

اون لحظه حس میکنم خودشون اینا رو میدونن چرا بگم😶

بهشون همیشه تیکه بنداز تا خودشون ادم بشن ولی محترم مثلا اگ گفت معلم الا بل بهش بگو خوبه معلمی اگ دکت ...

اینا چند برابر من زبون دارن

هنر کنم هرچی مستقیم به خودم گفتنو جواب بدم

اون لحظه حس میکنم خودشون اینا رو میدونن چرا بگم😶

عزیزم کارت اشتباه حتی اگ می دونند ت هعی یاد اوری کن هعی ازخودت تعریف کن هعی هم بگو شهرم بهم میگه چقدر خوش اندامی چقدر ت کار پیشرفت کردیی چقدر ... اونا جر مخورن  تا این که دختر معصوم باشی 

عزیزم کارت اشتباه حتی اگ می دونند ت هعی یاد اوری کن هعی ازخودت تعریف کن هعی هم بگو شهرم بهم میگه چقد ...

باشه عزیزم اینو هم امتحان میکنم

مرسی که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی❤

بزن به بی خیالی زندگیتو بکن . یه مشاوره برو شلید جاهایی خودتم مقصری .خدایی وقتی شوهرت خوبه ،خواهر ...

بابا فکر کن یه گل دستته ۴ نفر بالا سرت هی دارن میگن تو لیاقتشو نداری تو لیاقتشو نداری