2777
2789
عنوان

ابله مرغان

| مشاهده متن کامل بحث + 15363 بازدید | 26 پست

بدنشو تمام میگیره نگران نباش شاید یک هفته باشه 

شیرینجات زیاد بهش بده بستنی خوبه به دفعه ی بده بیرون 

هرروزتو حموم عنبرنسا دود کن زخمهاش زود می‌خوابه با حوله خشک نکن با پارچه ی نخی تمیز خشک کن  

خاکشیر وانجیر زیاد بهش بدن 

من بچه هام گرفتن ولی تو فصل زمستان گرفتن 

آب لیمو شیرین روزی چند بار میدادم خیلی خوب بود

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنشو تمام میگیره نگران نباش شاید یک هفته باشه  شیرینجات زیاد بهش بده بستنی خوبه به دفعه ی بده ...

زمستان خوبه الان اینجا ما جنوبع خیلی گرمه ولی خب پا کولره ولی خارش دارن امروز روز اوله زیاد نزده دونه در حد ۷ یا ۸ تا

زمستان خوبه الان اینجا ما جنوبع خیلی گرمه ولی خب پا کولره ولی خارش دارن امروز روز اوله زیاد نزده دون ...

اره روز اول کمه زیاد میشن 

بردی دکتر؟

لوسیون کالامین هروقت خارش داشت استفاده کن از حموم هم بیرون آوردی لوسیون رو بزن خارشش کم میشه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
واسه ماام همینارو .‌دلشون چرا درد میگیره؟؟ بچم سه سالشه دوروز میگفتم دلم درد میکنه بچه نمیدونستم چرا

نمیدونم من تعجبم فک کردم دختر منم اینه بچه خواهر سوهرم دلش درد نمیکرد ولی دختر منم میکه دلم درد ببخشید مدفوع ابکی

بستنی خوبه ؟ 

اره بستنی خوبه اگه آبله تو دهانش هم باشه تسکین دهنده ست

کلا شیربنجات زیاد بخوره یه دفعه ی تاول هاش بیرون میرنه زود خوب میشه

بدنشو تمام میگیره نگران نباش شاید یک هفته باشه  شیرینجات زیاد بهش بده بستنی خوبه به دفعه ی بده ...

من هرجا خوندم که نوشته شیرینیجات خوب نیست که 

شما میگین زیاد بده

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️