2777
2789
عنوان

دوقولو

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
چرا ؟! 😯  اگه میتونی برو یک دکتر دیگه  گاهی شده تبلیغات دکتر ها رو دیدمکه برای دو قلویی ...

شهر ما ب قولی بهترینه توش

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر ما ب قولی بهترینه توش

تلاشت رو بکن ولی بسپار به خدا 

ان شاالله هر چی اتفاق افتاد باب میلت باشه 🌹

🇮🇷 هم پلیس هم شهروندان عادی توسط یه اسلحه کشته میشن ولی عده ای متوهم ، دومی را هم گردن اولی میاندازند (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

سلام عزیزدل، اومده بودی تو تاپیکم ..

من قرص مصرف کردم، لتروزول و کلومیفن .. البته به قصد چندقلویی نه، چون تو سونو مشخص شد فولیکولام رشد مناسبی تا زمان تخمک گزاریم ندارن به این خاطر مصرف کردم اما خدا خواست و دوقلو ناهمسان شد .. البته من از طرف مادرم ژن دوقلو ناهمسان داریم واقعا.. مثلا الان سن دوقلوهای ناهمسانمون ۴۰، ۳۰، ۲۰ ساله .. اینجور هم نیست که بگیم چهل سال پیش طرف قرص خورده دوقلو ناهمسان باردار شده😅 .. کلا ژن دوقلو ناهمسان داریم .. ولی من دارو هم مصرف کردم و کلومیفن دوقلوزایی میاره ..

ان شاالله به مراد دلت برسی عزیزم. چون منم از نوجوونیم دوست داشتم بچه هام دوقلو باشن .. خدا لطف کرد و نصیبم شد ..

ولی اگه نیرو کمکی نداری از فکرش بیا بیرون چون سخته ...

ببین اگه دوقلو باردار بودی این سختیا رو بهت نمیگفتم اما تحربیاتمو میخوام بگم شاید بدردت بخوره .. الان بیست روزه زایمان کردم . برای کسی که یه مدت منتظر لوده باردار بشه بنظرم دوقلویی خیلی ریسکه.. استراحت مطلق داره گاهی.. مدام باید طول سرویکس سونو بشه .. سرکلاژ یا دوختن دهانه رحم ممکنه پیش بیاد.. تمام هزینه ها دوبل حساب میشه ، چه سونو و چه خرید سیسمونی و حتی ویزیت دکتر اطفال .... استرس بارداریش بالاست . خطر زایمان زودرس وجود داره و تا این بچه ها دنیا بیان کلی استرس میکشی . اختلاف وزن ممکنه بگیر بچه ها .. دختر خودم اختلاف وزن شدید گرفت و موقع زایمان یک و پونصد بود .. چند روز بردنش دستگاه . بعدش اگه کمکی نداشته باشی از پس شب زنده داری ها و باقی چیزا باید بربیای.. نگهداری از دوتا نوزاد به حرف آسونه، کل وقت من تا امروز وقف بچه ها بوده .. 

ولی شیرینی خاص خودشو داره . اگه دوقلو دوست داری باید زیر نظر دکتر باشی و وسط هر سیکل پریودیت سونو بدی تا سایز فولیکول هاتو بدونی . قرص لتروزول و کلومیفن به دستور پزشکت استفاده کنی یا آمپول بزنی .. باقیش به خواست و اراده خداونده ..

ان شاالله به مرادت برسی گلم

ببخشید نمیخواستم از دوقلوزایی بترسونمت فقط تجربیاتمو گفتم

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
سلام عزیزدل، اومده بودی تو تاپیکم .. من قرص مصرف کردم، لتروزول و کلومیفن .. البته به قصد چندقلویی ن ...

ممنون عزیزدلم❤️😘😘 انشالله خدا حفظش کنه لطفا برام دعا کن ممنون

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭