2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 31 پست
دقيقا منم روز سوم پذيرايي ميكردم خودمم كارهاي بچه رو انجام ميدادم 

من روز دوم یا سوم میرفتم دکتر با بچه زردی داشت و..

دکترم خیلی شرطه

مادر من بعد ۲۳ سال هنوز میگه گاهی جای عملم میسوزه یا درد میکنه

من اصلا همچین مسئله ای نداشتم هیچوقت 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فقط پنج دقیقه اول که به هوش اومدم درد داشتم و تمام..به هرکی میگم باور نمیکنه

فرداش که ترخیص میشدم خودم تندتند کارای ترخیص انجام میدادم همه فک شون افتاده بود

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
من از درد داغون شدم البته بچه دوممه

سز دومی انگار بدتره منم دومی خیلی بدتر درد کشیدم اولی بهتر بود البنه عمل های من پشت هم بودن ۲۱ ماه بعدش بود خیلی اذیت شدم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سر سزارین اولم داشتم ولی قابل تحمل بود برام ولی امان از سزارین دومم خیلی درد کشیدم و جای سز میسوخت ...

دقیقا عین من انگار یه زخم کهنه بوده باز کردن نمک ریختن روش😢

تا ده روز درد آنقدر شدیده یعنی 

واسه من تو دومی اره شدید بود الان الانش ۲۳ روز گذشته هر از گاهی دردم میگیره ولی تو اولی بعد ۱۰ روز کلا دیگه قطع شد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دقیقا اولی عالی بود

خب معلومه اولی هنوز زخمی نیست ولی دومی یه زخم رو باز زخم میکنن خیلی فرق میکنه خب