خانم های که سزارین کردین تا چند روز بعدش درد و خونریزی داشتین من الان پنج روز گذشته دردم خیلی زیاده و ناحیه زیر شکمم میسوزه و خونریزی هم که ادامه داره!
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سز دومی انگار بدتره منم دومی خیلی بدتر درد کشیدم اولی بهتر بود البنه عمل های من پشت هم بودن ۲۱ ماه بعدش بود خیلی اذیت شدم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واسه من تو دومی اره شدید بود الان الانش ۲۳ روز گذشته هر از گاهی دردم میگیره ولی تو اولی بعد ۱۰ روز کلا دیگه قطع شد
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب معلومه اولی هنوز زخمی نیست ولی دومی یه زخم رو باز زخم میکنن خیلی فرق میکنه خب