چجوری میشه؟شوهرم کمپه چندوقت دیگه میاد همش نگرانم رابطش با من چطور میشه، منم یه اشتباهی کردم با یه نفر چت کردم و بعد خودم بهش گفتم و ناراحت شد ولی بخشید، اما هی یادش میومد و دیوونه میشد، خودشم معتاد شیشه و متادون بود، الان رفته ترک نمیدونم بیاد با من چطور رفتار کنه
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ناس میگن واس ترک سیگار میکشند شوهر شما برعکسه جفتش مصرف میکنه خدا به راه راست هدایتش کنه باهاش صحبت ...
دقیقا منم شرایطم مثل شماست گلم ولی شوهرمن بداخلاق و عصبی و ..چندتا خصوصیت اخلاقی بد داره ..صحبت کردم چه با طعنه چه دعوا چه با زبون خوش ولی فایده نداره ..دیگه گفتم به درک هرکار میخواد بکنه وقتی خودش فکر سلامتیش نیست چرا من حرص بخورم
تو نباید چت میکردی حالا که چت کردی ، چرا بش گفتی حالا هم نگران نباش ، اینقدر برا پاکشدن خوش ...
دوباره رفته شروع کرده حالا اونو که به روم میاره هیچ، میگه تو هم معتادی و شیشه میکشی جنسای منو میدزدی و میکشی واقعا حالمو خیلی بد میکنه همش فحشم میده فحشای بد تحقیر میکنه ابرومم برده
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره