2777
2789
عنوان

اخلاق معتادا بعد از ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 7057 بازدید | 208 پست
خواهش میکنم ببرینش اینجا ، وقتی که برگرده دیگه مصرف نمیکنه   اسمون رو از پشت ی پنجره بای ...

فقط میتونم بگم خداخیرت بده فقط همین خدا بهت سلامتی بده داداش خییلییی ازت ممنونم خدا خیرت بده

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم معتاد ، اخلاق نرمالی نداره  ی روز خوب و مهربون و پرحرف  ی روز عصبانی ، پرخاشگر ، بی ...

ازلحاظ اخلاق که گفتین دقیقا همینجوریه ..از چهره یعنی چجوری مشخصه؟خورد و خوراکش کم‌میشه یا زیاد ؟شوهرمن خوراکش زیاده تقریبا ..خوابشم زیاده اگه صداش نکنی ۱۰ ۱۲ ساعت فیکس میخوابه

چقدر حس بدیه آدم نمیتونه ب کسی هم بگه لامصب با بدن خودشون چیکارمیکنن ماروهم درگیرمیکنن توف سربالان

آره بخدا ..هم ناس هم سیگار میکشه فکر میکنه من نمیفهمم ..داداشاش معتادن یکی دوتا از دوستاشم همینطور..خیلی نگرانم اینم درگیرشده باشه

یعنی کتکش میزنن یا شکنجه میدن ؟

نه 

کسی که احترامش دست خودش باشه کاری به کارش ندارن 

احترامش رو هم دارن 

ولی خدانکنه ، کسی بخواد دور برداره و سروصدا کنه ، اونموقع خدا به دادش برسه

زنده باد بختیاری 
این چه حرفیه  این چه مزخرفیاته ،  اون بنده خدا درسته معتاده ، ولی دیگه روانی نیست

شما میگی شیشه به تنهایی توهم نداره؟! ولی شوهدمو که بستری کردن گفتبوده یکی در گوشم یچیزایی میگف و مدیر کمپ گفتبود توهمش خیلی بالاست

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
آره بخدا ..هم ناس هم سیگار میکشه فکر میکنه من نمیفهمم ..داداشاش معتادن یکی دوتا از دوستاشم همینطور.. ...

ناس میگن واس ترک سیگار می‌کشند شوهر شما برعکسه جفتش مصرف میکنه خدا به راه راست هدایتش کنه باهاش صحبت کن واس منک فایده نداره دوتام بچه دارم طلاقم بگیرم کجا برم بعدشم بابای بدی نیست و اینک بديش فقط همینه خسیس بددهن دست بزنی نیست ولی من خیلی سرد شدم نسبت بهش چون بدم میاد حتی ببوستم

ناس میگن واس ترک سیگار می‌کشند شوهر شما برعکسه جفتش مصرف میکنه خدا به راه راست هدایتش کنه باهاش صحبت ...

دقیقا منم شرایطم مثل شماست گلم ولی شوهرمن بداخلاق و عصبی و ..چندتا خصوصیت اخلاقی بد داره ..صحبت کردم چه با طعنه چه دعوا چه با زبون خوش ولی فایده نداره ..دیگه گفتم به درک هرکار میخواد بکنه وقتی خودش فکر سلامتیش نیست چرا من حرص بخورم

نه  کسی که احترامش دست خودش باشه کاری به کارش ندارن  احترامش رو هم دارن  ولی خدانک ...

سلام حرف تو شد فوری رفت دوباره زد

تو نباید چت میکردی حالا که چت کردی ، چرا بش گفتی  حالا هم نگران نباش ، اینقدر برا پاک‌شدن خوش ...

دوباره رفته شروع کرده حالا اونو که به روم میاره هیچ، میگه تو هم معتادی و شیشه میکشی جنسای منو میدزدی و میکشی واقعا حالمو خیلی بد میکنه همش فحشم میده فحشای بد تحقیر میکنه ابرومم برده