2777
2789
عنوان

نکنع این کار شوهرم باشه؟🤔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 43 پست
اره باو همسز خوبی داری قهره کادو میده قدرشو بدون

😂😂😂نمیدونم اخه چرا روز زن نداد 

عید نداد 

ذهنم پر از سوال 😐

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستش خالی بوده خب زنگ بزن بپرس اصلا شوهرته هااا اسمون ب زمین میاد مگه

میترسم اون نباشه ضایع شم😂😂

ولش کن میرم بانک

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
به مامانم گفتم این اگه ریخته که اگه جدا شدیم نفقه بهم نده  مامانم‌میگه نه از این فکرا نک ...

مادرتون درست گفته شاید نیتش خیر بوده

این برای نفقه بهش کمکی نمیکنه

در ضمن از اینکه جواب گوشیتو داده

و ایندفعه محترمانه گلایه کرده

من بهم احساس خوبی دست داده 🤩😍🥰

آخه کسی به زنی که میخواد طلاق بده

پول میده یا بهش میگه رفتی فلان جا چرا ازم

اجازه نگرفتی خودت خوب فکر کن 

مادرتون درست گفته شاید نیتش خیر بوده این برای نفقه بهش کمکی نمیکنه در ضمن از اینکه جواب گوشیتو داد ...

اره درستع از این زاویع هم بهش خیلی نگاه کردم🥰🤩

ولی از طرفی گفتم شاید میخاد از این به بعد ماهیانع بریزه حسابم . که دیگ نفقه اینا چیزی بر علیهش نباشه 

اره درستع از این زاویع هم بهش خیلی نگاه کردم🥰🤩 ولی از طرفی گفتم شاید میخاد از این به بعد ماهیا ...

نه فکر نکنم به خاطر نفقه باشه اینم بلاکت

کرده خودت ترسوندیش ،،😅فکر کنم

با گلایه هایی که ازت کرده وشما بد جوابشو

ندادی تخلیه شده دنبال آشتی باشه

امشب انشاءالله باهم در بارش حرف میزنیم 

سلام عزیزم،واریز پول ازطرف شوهرت بود،اره؟

سلام‌خوبی نمیدونم ،،،پیام دادم جوابم نداد  نگف اره 

یا نگف نه😂

فردا میرم بانک 

سلام‌خوبی نمیدونم ،،،پیام دادم جوابم نداد  نگف اره  یا نگف نه😂 فردا میرم بانک

🤨🤨چی بگم والا

اره حتما برو

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

نه دیگه ریخته ولی سعی کن اول زندگی صحبت کنی حل شه خانواده ها چی میگن راضی ن به جدایی یا آشنی 

غلط کرد کمه مقدارش