2777
2789
عنوان

میکروب معده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7233 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم با آزمایش خون و آندوسکوپی متوجه شدم دو دوره دارو مصرف کردم خیلی بهترم منهم بی اشتهایی دارم ه ...

منم سه دوره دارو مصرف کردم دیگه خسته شدم خوب هم نمیشم 😭

نعنا و بارهنگ خوبه ینی خوب میشم مصرف کنم؟

بله عزیزم. به امید خدا

درکنارش چیزای دیگه هم رعایت کن

فلفل.فست فود. نوشابه.ماکارونی سردیجات.ابغوره و هرچیزی که معدت رو اذیت میکنه نخور.سیر و پیاز کمتر بخور

تو نمکدون .نمک دریا یا سنگ نمک باشه بهتره، با اویشن و نعنا مخلوط کن.قبل و بعد غذا اندازه عدس بخور

بین و ۱ ساعت بعد غذا اب و مایعات نخور

چیزای نفاخ رو حواست باشه

سالاد و ماست با غذا نخور.زیتون بخور

صبحانه شیره و ارده و چیزای گرم بخور

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
من خودم با آزمایش خون و آندوسکوپی متوجه شدم دو دوره دارو مصرف کردم خیلی بهترم منهم بی اشتهایی دارم ه ...

عزیزم خواستی مطالبی رو که برای استارتر نوشتم‌شما هم انجام بده

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

روزانه دوتا سیب بخور

خیلی خوبه

هاضوم هم مصرف کن

سردیجات نخور 

غذاهای ابپز بخور سرخ کردنی و رب نه

فست فود اصلن

روزانه چندین بار نفس عمیق بکش

تونستی برو یوگا

نتونستی ساعتتی در روز تنهایی نرمش کن

دراز کش نرمش کن

ارامش داشته باش

لبنیات ماست خامه کره نخور

عزیزم خواستی مطالبی رو که برای استارتر نوشتم‌شما هم انجام بده

ممنون عزیزم من هم دچار بی اشتهایی شدم و نزدیک یک سال پنج کیلو کم کردم  لی خوب راستش رژیم رو رعایت نمی کنم حالا می خوان رعایت کنم به نظرتون بی اشتهایی طبیعیه

اره میکروب فقط با اندوسکپی گفتن معدت عصبیه با ازمایش فهمیدن میکروبه

به خاطر عصبی بودن معده ات هست که خوب نمیشی میکروب معده توی اسید فعاله و هرچی عصبی تر اسید معده زیادتر در نهایت میکروب معده بالاتر خودم اینجوریم سالهاست خوبم نشدم ولی رعایت میکنم بهتر میشم اگه حرص و جوش داشتم اسید معده ام حتی توی گوشم هم احساس میشه باید ریلکس باشی 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
ممنون عزیزم من هم دچار بی اشتهایی شدم و نزدیک یک سال پنج کیلو کم کردم  لی خوب راستش رژیم رو رعا ...

بله عزیزم. منم دو سال پیش درگیرش بودم. کلی هم دارو و اندوسکوپی و... اخرش با عرق نعنا و بارهنگ خوب شدم.

برای میکروب میترونیدازول و چرک خشک کن و دو تا قرص قوی دیگه داده بودن که باید همزمان میخوردم.و کلی فاموتدین و... بیچاره شده بودم.اگه روزی ۱ قاشق غذا میخوردم شوهرم عروسی میگرفت از خوشحالی.همش زیر سرم بودم.خیلی حالم بد بود