2777
2789
عنوان

اهدای عضو ;)

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 92 پست
فک میکنن با این کار بچشونو میکن🥺🥺شما کارتم بگیری باز رضایت پدر مادرت نیازه

درسته خیلی حس بدیه دلشون نمیاد🥲ولی بایددرک کنن آخرش این جسم‌میره زیرخاک..

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قاچاق چیا قبول میکنن بعد خودتم داوتلب شی میتونی

داوطلب درواقع🥴

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من ک میخوام برم‌کارت اهدای عضو بگیرم ولی مامانم نمیذاره شدیدا مخالفه بنظرتون علتش چیه؟هرچیم ازش میپر ...

حتما مامانت نباید بدونه که .من اینترنتی گرفتم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خب دیگه این پرسی چه جوری انجام میشه منم قاچاق چیارو توضیح دادم

تو میخوای خود کشی کنی.اونا هم میخوان اعضای بدن تو رو با هزینه گزاف بفروشن .بهشون بگو بیهوشت کنن اگه گشتی و قاچاقچی اعضا پیدا کردی باهاشون به تفاهم برس

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اره ادم سالمو که نمیشه👌🤝 البته اونم میشه ها قاچاق چیای اعضای بدن🥶😬

استارتر مثلا میخواست اینجوری خودکشی کنه که حلال مرده باشه نه به دست قاچاقچی ها😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه همینطور بهش گفتم ببینم اصن نظرش چیه بابام خیلی منطقی برخورد کرد ولی مامانم زودجبهه گرف😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
چرا مخالفت میکنن آخه؟؟😩 واقعا برام سواله خب بجااینکه یه قلب سالم بره زیر خاک زندگی یه آدم دیگه رو ...

فک کنم کارتشم بگیری طبق شنیده هام بازم اگه خدانکرده بعد مرگتون خانواده یا ولی دم رضایت ندن ،اجازه اهدا عضو صادر نمیشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه خوب فک کردم داوطلبانه هم میشه عضو اهداکرد چون خیلیا رو دیدم کلیه و کبد اهدا میکنن گفتم شاید بشه ق ...

برگاااااام😐کم فیلم ببین

فک کنم کارتشم بگیری طبق شنیده هام بازم اگه خدانکرده بعد مرگتون خانواده یا ولی دم رضایت ندن ،اجازه اه ...

جدی؟؟ پس این کارت چ فایده داره

خب اگه دوس داشته باشه اعضاشو اهدا کنه در اصل باید خانوادشو راضی کنه 

کارت که حالت تزئینی داره اگه خانوادت راضی نباشن حتی با وجود کارت اهدا ی عضو ، اعضات اهدا نمیشن💔

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...