2777
2789
عنوان

چکار میکنید😎

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
درگیرم . باید میرفتم دندون پزشکی و نرفتم گفت حتما باید بکشی که عفونت پخش نشه پاهام میلرزید . نرف ...

چرا پاهات میلرزید؟ 

ان شاء الله که مشکلی پیش نمیاد و خوب میشی عزیزم 

اگه میتونی الان برو یه دندون پزشکه دیگه اگه اون نیستش

برو یه دندونپزشکی دیگ

نه کلا همه جا همینم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پاهات میلرزید؟  ان شاء الله که مشکلی پیش نمیاد و خوب میشی عزیزم  اگه میتونی الان برو ...

هست ‌ . من خودم میترسم 

چون از بچگی گفتن میترسی و ... 😖😖😭💔

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
مگ رفتی؟

دیروز رفتم و برگشتم . نتونستم بمونم

فقط پرسیدم هزینه رو و کار دندونمو 

و گرنه نتونستم بمونم کارمو انجام بدم 💔

لش کردم رو مبل باید پاشم شام درست کنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خدا و حضرت معصومه که امروز تولدشون بود دلت رو شاد کنه عزیزم  بارداری؟ میشه برای موفقیتم دعا کن ...

چشم دعا میکنم میشه شمام  دعا کنید دل بچم و شاد کنم روز دختره دلش کیک صورتی میخاد اما پول نداشتم بخرم