2777
2789
عنوان

مسافرت با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 23 پست

به نظرم چاره ای نیست باید بری 

یا اینکه خودتو بزن ب مریضی چیزی 😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو میخواستی نگی‌. دقیقا مادرشوهر منم قراره بره مشهد شوهرم گفت تو هم برو گفتم با مادرت قرار باشه بهشتم برم ترجیح میدم بدون باشم ولی  جهنم برم. حالا تو به این صراحت نگو. بگو روحیاتمون بهم نمیخوره با دوستم میخواستم برم که جناب عالی گند زدی ترجیح میدم نرم کلا

اصلا اینجوری دوست ندارم 😖

به نظر من برو 

ما هم‌ داشتیم میرفتیم مشهد با مادرشوهرم من خیلی راضی نبودم ولی کنسل شد .اما رضا ما رو نخواست 

الان حاظرم با کل طایفه شوهرم برم ولی برم

من این جور سفر ها رو ترجیح میدم با دوستام برم  ولی عید با خانواده  همسرم هم رفتیم مسافرت ...

منم عید با اونا مسافرت بودم یه ساعتم بچمو نگرفتن البته انتظاریم ندارم یکسره خورده فرمایشم داشت لم میداد دستور میداد خدا منو نجات بده واقعا من نمیدونم چرا کور بودم موقع ازدواج🤦‍♀️

به نظر من برو  ما هم‌ داشتیم میرفتیم مشهد با مادرشوهرم من خیلی راضی نبودم ولی کنسل شد .اما رضا ...

اصلا به دلم نیست دوست داشتم با شوهرم برم ولی نمیاد 

حالاک اینجور گفت کلا منصرف شدم