2821
2789
بچه ها شما این سه تا سریا رو دیدید؟ چطورن؟ آمستردام دادزن سیاه چاله

آره 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها شما این سه تا سریا رو دیدید؟ چطورن؟ آمستردام دادزن سیاه چاله

امستردام خوبه...دادزن مضخررررررف..سیاه چاله اییییی بد نی متوسط

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ولی من همش منتظر بودم یکی بگه من دیدمش که از خونه اومده بیرون 

ولی جریان موشا رو نفهمیدم منظورش این بود آدما هم مثل موش‌ها فقط فکر سیر کردن شکمشون هستن زندگی و بقیه براشون مهم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از همین بدم اومد فیلم میخواست چی بگه؟؟اینکه اگه ینفر گوه خورد زن باید ساکت باشه چون تهش ابروی زن میر ...

میشه از این رو هم نگاه کرد که به زن ها جرات بدید جوری نباشین که نتونن حرفی بهتون بزنن

همه زنا از ترس شوهر و گشنگی ساکت مونده بودن و متاسفانه این واقعیت زندگی اینجاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی من همش منتظر بودم یکی بگه من دیدمش که از خونه اومده بیرون  ولی جریان موشا رو نفهمیدم منظور ...

من از شوهرم پرسیدم تو اینجور مواقع باید چیکار کرد آدم باید به شوهرش بگه یا نگه، اونم جدی گفت معلومه که باید بگه، منم گفتم خب اون وقت شوهر میره طرفو میکشه قاتل میشه زندان میره زنش بی کس و تنها میمونه اگرم کاری نکنه بهش میگن بی غیرت پس ما زنا بدبختیم باید همیشه سکوت کنیم، اونم دید راست میگم ساکت و متفکر به تلویزیون ذل زد گفت شبکه رو عوض کن دیگه از این فیلما نبین

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

اصل فیلم در مورد این بود که زن ها تو جامعه ما چقد مظلوم واقع شدن...

مثل اینکه مرد خیانت کنه می‌کن حتما زنش براش کم گذاشته نمیکن مرد هوس باز بوده 

یا هزار مورد دیگه.....

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
میشه از این رو هم نگاه کرد که به زن ها جرات بدید جوری نباشین که نتونن حرفی بهتون بزنن همه زنا از تر ...

بله درسته🤚🤚🤚

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
میشه از این رو هم نگاه کرد که به زن ها جرات بدید جوری نباشین که نتونن حرفی بهتون بزنن همه زنا از تر ...

دیدی که اخر فیلم زندگی اون مرده و زنش روبراه تازه نذری هم داد اما اون زن با بچش بودن که در به در دنبال خونه تو بنگاه ها.از اینجای فیلم خوشم نیومد.این که نشون داد اون مرد طوریش نشد اصلا

من از شوهرم پرسیدم تو اینجور مواقع باید چیکار کرد آدم باید به شوهرش بگه یا نگه، اونم جدی گفت معلومه ...

بله دیگه همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیدی که اخر فیلم زندگی اون مرده و زنش روبراه تازه نذری هم داد اما اون زن با بچش بودن که در به در دنب ...

درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز