2789
عنوان

فیزیک نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 50 پست
چیه رشتت؟ فیزیک دوازدهم چجوریه‌؟ سرفصلاش چیه؟

یک حرکت بر خط راست

دو دینامیک

سه نوسان و امواج

چهار فیزیک اتمی و هسته ای

البته اینا مال تجربیه

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

چیه رشتت؟ فیزیک دوازدهم چجوریه‌؟ سرفصلاش چیه؟

تجربیم 

ن سخته ن اسون  

اتل متل یه مورچه/قدم میزد تو کوچه/اومد یه کفش ولگرد/پای اونو لگد کرد/مورچه یه پاش شکسته/راه نمیره نشسته/بابرگی پاشو بسته/نمیتونه کارکنه/دونه هارو بار کنه/تو لونه انبار کنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دین دیریرین دی دین دیش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک حرکت بر خط راست دو دینامیک سه نوسان و امواج چهار فیزیک اتمی و هسته ای البته اینا مال تجربیه

مال ریاضی چی؟

مشابهن؟

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
شوخی نبودا  از سینماتیک نخونی گیج میشه هم دینامیک هم نوسان نیازش داری🤣

تا ساعت 2 تو شوک دینی بودم از 2 تا الانم دارم نگا کتاب میکنم ک ع کجا شرو کنم دهنم و سرویس کرده هنو هیچی نشده

اتل متل یه مورچه/قدم میزد تو کوچه/اومد یه کفش ولگرد/پای اونو لگد کرد/مورچه یه پاش شکسته/راه نمیره نشسته/بابرگی پاشو بسته/نمیتونه کارکنه/دونه هارو بار کنه/تو لونه انبار کنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دین دیریرین دی دین دیش  
من ب فیلم راضی بودم ولی هیچی از فیلم نفهمیدم الان دارم از روی ماجراهای منو درسام میخونم

اره منم با فیلم نمیفهمم زیاد بفهمم موقته  

تا ساعت 2 تو شوک دینی بودم از 2 تا الانم دارم نگا کتاب میکنم ک ع کجا شرو کنم دهنم و سرویس کرده هنو ه ...

یعنی انقدر دینی سخت بود؟

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
تا ساعت 2 تو شوک دینی بودم از 2 تا الانم دارم نگا کتاب میکنم ک ع کجا شرو کنم دهنم و سرویس کرده هنو ه ...

تو یه اسید قوی هستی نباید کم بیاری هیدروکلریک اسید جونم🤣

تازه شروعشه

..dental stu