2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐علیک

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

مدال میدن به پربازدیدا

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

من یه نفر تو زندگیمه دوستش دارم و اونم دوستم داره 

اما الان چند روزه خانوادم فهمیدن باهمیم همش بحث و دعوا و گریه داریم میگن اگه قصدش جدی بوده باید از اول ب خانواده میگفتی من مدتی دوست باشیدخب کی از اول دوستی می‌ره با خانواده جریان میزاره که من بزارم

اسمت با پروفت بشدت هماهنگه (:

هعیی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من بهش گفتم خانوادم فهمیدن و گفتن اگه قصدش جدیه با خانواده صحبت کنه نه واسه خواستگاری واسه اینکه مشخص بشه حداقل قصدش چیه 

اما اون میگه الان وقتش نیست باشه چندماه دیگه که من شرایطم جور باشه میدونم بهانه نمیاره چون میشناسمش 

اما خب دلمم نمی‌خواد اصرار کنم انگار که رو دست خانوادم موندم 

ببخشید چندسال باهم بودید؟ چند ساله ازدواج کردید؟ راضی هستید از دوستی قبل از ازدواج و اینا؟🥺

۲سال زیر نظر خانواده بودیم خانواده هاهم ارتباط داشتند ۳سالم هست ازدواج کردیم.