2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه مرغ شمال میخریم اصلا بو نمیده فوقالعاده لطیف زودم میپزه..ب نظرم اگ کمن چرخشون کن همرو یه کم ادویه و سیر بزن بهش فریز کن .  لای ماکارونی استامبولی بریز یا هم رولت درست کن باهاش.من قسمتای پشت مرغ  ک یه کم بوی زهم دارن رو همییشه اینطوری میکنم قشنگ طعم دار میشه موقع سرخ کردنشون هم یه ذره ابلیمو میزنم و باکره سرخ میکنم میشه یه طعمی در حد جوجه بدون بو..زعفرانم بزنی ک دیگ عااااولی

فرانک مگه تو اشپزی بلدی مگه میشه به مرغ گلاب زد دختر

🤭🤭 اخه من به بوقلمونم میزنم دوست داره

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

بعد از اینکه مرغ رو شستی بجوشون آبش رو خالی کن بشور بعد سرخ کن و بپز با سیر و زنجبیل و زردچوبه و فلفل سیاه ... (کرفس یا برگ بو هم خوبه بریزی توش+هویج)

یا نجوشون ولی وقتی شستی پیاز و سیر بریز و نمک و فلفل وزردچوبه و زنجبیل ، زعفرون اگه شد بریز و فلفل دلمه بذار هر چقدر وقت داری بمونه مزه دار بشه بعد سرخ کن و بپز رب بزن(هویج بریز و کرفس یا برگ بو اگه داری)

نه بیرون نمونده نیم ساعت تقریبا از اونجایی ک خریدیم تا خونه فاصلس

به این نیم ساعت فاسد نمیشه ،اگر بوی فاسد شده میده ببر پس بده اگر بوی زهم خود مرغه کاری که گفتم بکن موقع پخت اول دو طرفش رو سرخ کن بعد پیاز داغ و رب و ادویه بزن با فلفل دلمه و هویج و زعفرون بزار بپزه عالی میشه

عزیزم فکر کن میخای جوجه کباب درست کنی، توی همون مواد بخوابون سه ساعتی بمونه بعد باهاش غذا درست کن ، من همیشه این کارو میکنم چون روی بو خیلی حساسم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

خوب که شستی یه کاسه بزرگ رو آب بریز و نمک و یکم آبلیمو یه نیم ساعتی مرغ رو بریز داخلش و بعدش دوباره بشور و استفاده کن یا فریزش کن

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست