2777
2789

من دقیقادوهفته زدم مثبت شد بچمم پسره ی چهار پنج روز دیگ بزن انشاالله  مثبت  هس

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

دوسه روز گذشته بود واسه من همون لحظه ک نمونه  رو ریختم مثبت شد خخخ با خودم میگفتم عه چقدر بیشتر باردارم ک سریع نشون داد  اوایل فکر میکردم ک شاید چند قلوعه ک هورمونم بالاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیقادوهفته زدم مثبت شد بچمم پسره ی چهار پنج روز دیگ بزن انشاالله  مثبت  هس

یعنی قبل دوهفته همش منفی بود گلم؟علاعمتون چی بود ؟من الان کمردرد و یبوست دارم

قبلش اصلا نزدم من فقط تخمدان راستم تیرای وحشتاک میکشید ولی بارداری راحتی داشتم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

علایم منم برای بارداری‌ کمردرد و یبوست بود،احتمال زیاد باردار هستی،برو ازمایش بده چون پیش اومده که بیبی منفی باشه ولی آزمایش میدن مثبت میشه

منم تخمدان هام تیر میکشه

حس میکنم بارداری حالا ی پس فردا دوباره  بزن  ببین ایشالا هسی

علایم منم برای بارداری‌ کمردرد و یبوست بود،احتمال زیاد باردار هستی،برو ازمایش بده چون پیش اومده که ب ...

تمیدونم والا ب دلمم افتاده باردارم ولی بیبی منفی میبینم میزنع تو ذوقم،و اینکه روزی ک باید پریود میشدم یکم درد پریود داشتم ولی فرداش خوب شدم کمردرد هم شدید بود الان خوب شدم

علایم منم برای بارداری‌ کمردرد و یبوست بود،احتمال زیاد باردار هستی،برو ازمایش بده چون پیش اومده که ب ...

باید برم پیش متخصص زنان حتما برام آزمایش بنویسه یا تامین اجتماعی هم میشه؟و اینکه میشه عصرم آزمایش داد؟

باید برم پیش متخصص زنان حتما برام آزمایش بنویسه یا تامین اجتماعی هم میشه؟و اینکه میشه عصرم آزمایش دا ...

نه عزیزم نیازی به نوشتن پزشک نیست،میری آزمایشگاه میگی میخوام آزمایش بتا بدم