2777
2789
میشه یکم راهنماییم کنی ، من درگیرش شدم ولی دکتر خیلی ناامیدانه صحبت میکنه میگه کل رودت زخمه و درگیره ...

عزیزم ناامید نشو سبزیجات تخمیری رو بیار تو روتین غذاییت کامل خوب میشی.بشرطیکه مداومت و اراده داشته باشی دیگ قرصم کلا میزاری کنار

عزیزم ناامید نشو سبزیجات تخمیری رو بیار تو روتین غذاییت کامل خوب میشی.بشرطیکه مداومت و اراده داشته ب ...

سبزیجات تخمیری چیه ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام خواستم تجربه خودم رو بگم ماهم بیماری داشتیم با مشکل کولیت روده و خونریزی و قرص سولفاسالازین هم مصرف میکرد بردیم یک دکتر تغذیه ایشون گفت سیر.فلفل.آبلیمو.نان با جوش شیرین و چیزهای ترش و اسیدی مصرف نکنه و با این رعایت خونریزی قطع شد و قرص هم الان فقط روزی یه سولفاسالازین مصرف میکنه که انشاءالله اون هم قطع خواهد شد . شاید این تجربه برای یک هموطن عزیز مفید باشه انشاءالله ، التماس دعا برای شفای همه بیماران

من تازه گرفتم این بیماری لطفا کمک کنید آیا درمان میشه یا باید تا آخر عمر زجر کشید

من کلا داروهای شیمیایی رو گذاشتم کنار چون ب شدت گرون بودن و کمیاب 

فقط سردیجات نخور و عصبی نشو همین 

من کلا داروهای شیمیایی رو گذاشتم کنار چون ب شدت گرون بودن و کمیاب فقط سردیجات نخور و عصبی نشو همین

عزیزم واقعا با سبزیجات و عصبی نشدن خوب میشه؟ تو رو خدا کدوم دکتر میری ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

عزیزم واقعا با سبزیجات و عصبی نشدن خوب میشه؟ تو رو خدا کدوم دکتر میری ؟

عزیزم من گذاشتم کنار ولی باز باید برم چون برگشته بیماریم

اگه کرجی برو پیش دکتر افشین تقی خانی

سلام این پست قدیمیه ولی من ازگوگل پیدا کردم

میشه بگی علائمت چی بود و الان خوب شدی

من چهل روزه اسهال خونی دارم همین هیچ علائمی هم ندارم

دکترم فقط انتی بیوتیک میده ولی اثر نمیکنه 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
سلام این پست قدیمیه ولی من ازگوگل پیدا کردممیشه بگی علائمت چی بود و الان خوب شدیمن چهل روزه اسهال خو ...

دقیقا برای منم همینجوری بود چهل پنجاه روز شهریور رفتم کلون دادم گفت کولیت اولسراتیو داری 

روزی یه بار یه قاشق غذاخوری بارهنگ بریزید تو لیوان آبجوش بریزید روش و سرد بشه میل کنید

بعد ده ساعت حالا یه قاشق غذاخوری خاکشیر بریزید تو لیوان آبجوش بریزید بزارید خنک شه و میل کنید

لبنیات و ترشی و فلفل و سس و سرخ کردنی نخوربد