2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 38 پست
واقعا؟ اره منم تو گوگل هرچی خوندم انگار برای اون مزایای بیشتر نوشته بودن

اره عزیزم ببین کراتین صافیش بیشتره پروتئین احیاش بیشتره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پروتئن سالم تره ولی کراتین صاف شلاقی میشه

پس همون نظرم رو پروتئین میمونه😍بنظرتون الان بکنم یا بذارم موهام بلند بشن بعدش پروتئین کنم ...الان موهام تا بازوهامه

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
پروتئین خیلی صافی نداره  همون یه ذره صافیشم تا دو ماه میمونه

من میدونی مشکلم اینه موهام حالت دار و فرفریه یکم بعد از جلوم صافه فک میکنن همش صافه😂میخوام وز بودن و خشک بودنش بره وگرنه حالت موهامو دوس دارم ماسک مو و اینام فایده ای نداشت واسم

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
اره عزیزم ببین کراتین صافیش بیشتره پروتئین احیاش بیشتره

بنظر شما الان که موهام کوتاهه پروتین کنم تا بازومه یا بذارم بلند شه بعدش؟😁

اره..ولی من دیگه مجبور بودم برم کراتین😂💔 با این ک موهام جنسش عالی بود ..نه تاحالا رنگ زده بودم ن ...

مبارک باشه😍خوشگل میشه ولی😁😍منم تا حالا رنگ نکردم 

بنظر شما الان که موهام کوتاهه پروتین کنم تا بازومه یا بذارم بلند شه بعدش؟😁

اگه موهاتون اسیب دیده س الان بزنیدخب بهتره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍