2777
2789
عنوان

اونایی ک امتحان نهایی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همش حس میکنم یادم نمیاد 

من دیروز مامانم رفته از مدیر کارت ورود به جلسه رو گرفته ولی مدیر امضا و مهر نزده! مامانم میگه چندین نفر بُردن بدون امضای مدیر... میگم نکنه دردسر ساز بشه؟ 🥲 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

من فردا دارم 

کشوریه تازه🥲😭😂

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈

بچه ها برای همتون صلوات فرسادم میش شما هم برای آبجی زهرا من دعا کنین با موفقیت بگذرونه ♥🙏🏻

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

بچه ها برای همتون صلوات فرسادم میش شما هم برای آبجی زهرا من دعا کنین با موفقیت بگذرونه ♥🙏🏻

انشاالله ❤️

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈
یکی از نزدیکان منم امتحان داره برای همتون دعا کردم شماهم لطفا برای اون دعا کنید ممنونم🙏♥️

شما هم میش برای ابجی زهرا من دعا کنین با موفقیت بگذرونه منم براتون دعا میکنم مرسی❤🌹

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

شما هم میش برای ابجی زهرا من دعا کنین با موفقیت بگذرونه منم براتون دعا میکنم مرسی❤🌹

حتما عزیزم قبل اینکه بگید خوندم و دعا کردم براشون انشاالله موفق باشن🌹

حتما عزیزم قبل اینکه بگید خوندم و دعا کردم براشون انشاالله موفق باشن🌹

منم برای آشنا شما دعا کردم 🤍مرسی ان شاءالله همه 

چه رشته ای و چندمی؟

تجربی دهم 

فارسی دوشنبه میدم 

زیست چهارشنبه 

این دوتا کشورین