2821
2789
عنوان

روز دختر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 21 پست
امشب یک استوری دیدم پسر هشت ساله گل گرفته بود روز دختر برای مامانش اینو کجای دلم بذارم؟؟؟؟

اگه واقعی باشه خوبه دوست من خودش برا خودش میخره الکی میگه از طرف پسرم 😑

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

من واسشون لباس و عروسک خریدم وتبریک گفتم تو چش وچال بقیه هم نکردم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
چرا دلخوشی ساده ی دیگران انقدر به شما فشار میاره؟  آدما آزادن هرچی دوست دارن تو صفحشون بذارن ...

اونیکه دلی میذاره اره خوبه نه کسی که بچه هاشو بلاک کرده که کثافت کاریاشو نبینن بعد برا تو چشم کردن‌مردم هی عکس الکی استوری کنه

الان دیدم یک پست هم گذاشته باهاش 

آدم داشته هاشو تو چشم دیگران نمیکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان دیدم یک پست هم گذاشته باهاش   آدم داشته هاشو تو چشم دیگران نمیکنه

از قدیم‌گفتن هر چی پر بارتر افتاده تر خیلیا تازه به دوران رسیده ان و میخان فقط تو چشم باشن