2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 76 پست

همه میتونن بخونن

واسه همون معلم دینیه ما میگفت تو خیابون هرکی صداتون کرد نگید بله چون شاید داره صیغه میخونه😂😂😂😂😂😂😂

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دفتر صیغه نامه باید خرید

😐

مهر سر دفتر دار باید روی سند باشه دفترشم نمیفروشن بیرون

خود عاقد داره 

چقد سختش میکنی برای خودت

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

همه میتونن بخونن واسه همون معلم دینیه ما میگفت تو خیابون هرکی صداتون کرد نگید بله چون شاید داره صیغ ...

وااا🤣🤣🤣

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

خودشون که نمیتونن سند صادر کنن دوستم باید محضری بشه که سند عقد موقت رو بگیرن

چرا وقتی توخونه خونده میشه یه نفر  مهریه و شرط وشروط رو روی برگه مکتوب میکنه عروس وداماد و پدر عروس پدر داماد وشاهدین هم امضا میکنن بعد میبرن محضر..برای اطمینان تو محضر هم دوباره خونده میشه

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
همه میتونن بخونن واسه همون معلم دینیه ما میگفت تو خیابون هرکی صداتون کرد نگید بله چون شاید داره صیغ ...

🤣🤣

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

به نظرتون عقد آریایی قشنگ تر نیست؟ از این جملات و عبارت های عربی؟

خیر!

جای پستتون هم اینجا نبود! سوال استارتر در مورد خوندن و شرایط عقد موقت عربی بود!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مگه الکترونیکیش نکردن برا ثبت 

یا بازم صیغه میغه به راهه دفتری 

arty_82                                                                               برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                                    بی اهمیت به همه شک داشته باش👀               مثلا اون بالایی حواست نی !🪐✨ 
خیر! جای پستتون هم اینجا نبود! سوال استارتر در مورد خوندن و شرایط عقد موقت عربی بود!

درود عزیز

نظرتون محترمه

اگه باعث ناراحتیتون شدم شرمنده ولی من هم نظرمو بیان کردم بالاخره اینجا سایت تبادل نظر هستش♥🫂

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

واقعا هر کسی میتونه بخونه؟  این طوری که خیلی شیر تو شیره 🥴  و هر کسی میتونه یه کلاه شرع ...

چه گندکاری واقعا اگه به کسی تعهد نداشته باشی و عقد کسی نباشی دو طرف هم راضی باشن درسته دیگه شاهد هم میخواد چون ممکنه یکی از طرفین دبه کنه عقد رو 

چه گندکاری واقعا اگه به کسی تعهد نداشته باشی و عقد کسی نباشی دو طرف هم راضی باشن درسته دیگه شاهد هم ...

منظور من کسایی که قصد ازدواج دارن نیست 

منظورم بیشتر مردای متاهله که خیلی راحت میتونن برن صیغه کنن باطل کنن دوباره برن صیغه کنن

تهش هم بگن ما که گناه نکردیم شرعا کارمون درست بوده

خدایااااااا شکرررررت😭😭😭

محرمیت خوندم تو شب نامزدی یه چیز عادیه خیلیا دارن این رسمو نمیفهمم چرا یه عده تو تاپیک دارن فحش میدن

بله در حدی که دست هم رو بگیرن بعضی ها جبهه می گیرند انگار همین فردا یه بچه دارن

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
به جای خیر یه لا میزاشتید که به نیاکان برنخوره ، حداقل حرمت رگ و ریشه رو نگه می داشتید  

چقدر بی‌ادب و بی‌ریشه هستید...

اگر مسلمان نیستید لااقل با مسلمانی ما کار نداشته باشید!

تو تاپیک غیر مرتبط پست نابجا میگذارید، بی اصالتی خودتون رو فریاد هم میزنید!

من ایرانی مسلمانم.

ولی اگر عرب هم بودم عیب و عاری نبود...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...