2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 56 پست
منظورت آپشنه؟

آقا خونه داره 🧐🙄

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم سیگاری هرچند که ترک کرده هم دیپلمه و هم بیماری آخریش مهم نباشه ۲ تای اولی خیلی مهمه و دختر شاید سنش یه کوچولو بالا باشه ولی من ۱۰۰۰ تا دختر همسنش رو میشناسم که خودشون رو از بچه ۱۴ ساله بچه میدونن بعد شخص خوب میاد انشالله ولی تا آخر عمر ازدواج نکنه بهتره از اینکه حداقل تو شرایط اول زندگی اش هم راضی نباشه تو طول زندگی ۱۰۰۰ تا مشکل پیش میاد چه برسه مشکل و ایراد از روز اول هم باشه

منم دلم براش سوخت ظلمه یکیو به خاطر بیماری رد کرد چون دست خودش نبوده ولی دیپلمه بودن و سیگاری بودنش که دست خودش بوده ازاون قسمت چادری هم خوشم نیومد کلا اجبارو زورو نمیتونم تحمل کنم

حالا دوستان کسی که بیماری داره نباید ازدواج کنه ؟

چرا باید ازدواج کنه منم میتونم جواب رد بدم 

اونم بره یه دختری و پیدا کنه که یه مقدار شرایطش پایین باشه 

که قبول کنه یه همچین پسری رو

دلم شکست که این و بهم پیشنهاد دادن😭

عزیزم اول اینکه کار خوبی کردی که جواب رد دادی بهشون بعد اینکه اجازه نده هر کسی پاشه برات خواستگار بیاره واقعا دیگه دوره این کارا گذشته و به نظرم بی احترامی هستش

بالاخره گیلیاد نابود میشه be happy  
اره ارثیه پدر و مادرش

خیلی به ندرت پیش میاد خواستگار سنتی درست و حسابی از آب دربیاد

واسه منم هر کسی خواستگار معرفی کرد یکی از یکی داغون تر بودن

خودت که تحصیلکرده ای و قاعدتا در اجتماع هستی سعی کن مورد مناسبی رو اگه دیدی از دست ندی

این تجربه منه

خیلی به ندرت پیش میاد خواستگار سنتی درست و حسابی از آب دربیاد واسه منم هر کسی خواستگار معرفی کرد یک ...

اطرافم متاسفانه فقط درب و داغونا بهم پیشنهاد بدن