یک نفر پشت سرتون گفته فلانی دلش سیاهه واسه همین هیچی نمیشه.چه واکنشی نشون میدین؟به روش میارین
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هر کی گفته غلط کرده! از کی تا حالا دیگران به اون درجه از عرفان رسیدن که سیاهی دل منو ببینن ؟! اونکه چشم بصیرت داره سیاهی دل منو ببینه یه نگاهی تو آینه بندازه ببینه چقدر روسیاهه ؟! بعضیا خیلی شکر اضافی میخورن پیام من به تو اینه که از همین حالا سگ محلشون کن تمام تلاشتم به خرج بده به جایی برسی هنری ، حرفه ای ، مهارتی ، و...بعد یه دفعه موفقیتتو رو کن حسابی این نخاله ها رو بچزون ! اصلا هم خودخوری نکن بعضیا زبونشون عین نیش مار فقط زخم میزنه به روح و روان آدم ...
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
هر کی گفته غلط کرده! از کی تا حالا دیگران به اون درجه از عرفان رسیدن که سیاهی دل منو ببینن ؟! اونکه ...
چون از نظر شرایط کاری و مسائل ازدواج اینا به بن بست می خورم اینا گفته
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
چون از نظر شرایط کاری و مسائل ازدواج اینا به بن بست می خورم اینا گفته
ببین بخدا همین حرفتو من امروز قابل صوتی گوش میدادم راه چاره نشون داده بود گفته بود کسانی که در زندگی شغلی و خانوادگی و...حتی ازدواج مشکل و گرفتاری دارن تا میتونن استغفار کنن گره از مشکلشون باز میشه ...!
جوابت رو دادم تا میتونی استغفار کن و تداوم داشته باش بخدا که نتیجه مثبتش رو در زندگیت می بینی !
چشم عزیزم ممنونم🌺🌹
من مطمئنم که نتیجه می بینی از همین امشب وضو بگیر و رو به قبله تا میتونی استغفار کن و تحت هیچ شرایطی رها نکن من اطمینان دارم که به بهترین شکل ممکن ازدواج میکنی !
عزیزم توصیه من به شما اینکه اول ببین حرف صحت داره یا نه چون خیلی دیدم یه عده از سر دشمنی حرف میارن و میبرن و اون بنده خدا روحش خبر نداره دوم اینکه اگه از صحت و سقمش مطمئنی برو بهش بگو این حرف رو گفتی دیگه نشنوم این صحبت ها رو . اگه ملاک تو برای سنجیدن سیاهی دل بقیه اینکه موفق بودن یا نه خیلی آدم بدبختی هستی که این طرز تفکرته بهتره یه فکری به حال خودت بکنی .
من مطمئنم که نتیجه می بینی از همین امشب وضو بگیر و رو به قبله تا میتونی استغفار کن و تحت هیچ شرایطی ...
قبلن می گفتم.ولی مداوم نه
چشم سعی می کنم از امشب بگم
ولی آخه من که گناهی نکردم
عزیزم توصیه من به شما اینکه اول ببین حرف صحت داره یا نه چون خیلی دیدم یه عده از سر دشمنی حرف میارن و ...
از صحتش مطمئنم
گفتنش هم چیزی عوض نمی کنه.چون شکست ها وکارهای اشتباهی که کردم به روم میاره