2777
2789
عنوان

ف*ال و پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخع میدونی بهم گفت ی نفر توی خانوادتون مریضه وضعیتش اصلا خوب نیست ، اول ک فکر کردم دیدم کسی از خانوا ...

ببین، طرف داره گذشته رو میبینه و اینده رو حدس میزنه

شخصیت شوهرتم همین طور

من خودم قبلا ازین غلطا کردم و کلی برا اینکه خیالم راحت بشه تحقیق کردم ک میگم

منم دوبار پیش یکی ک موکل داره ف ال گرفتم همه چیزو درست میگفت. بعد دیدم درواقع داره اینده رو حدس میزنه. مثلا میگفت تو اولويت این پسره نیستی. راست میگفت. این چیزی بود ک خودم هم میگفتم. بعد طبق همین میگفت حتی اگه به خواستگاری هم بکشه به جایی نمیرسه. خب واضحه دیگه خدایی. منم اگه رمال بودم همینو میگفتم. خب دختره برای پسره اولویت نیست، طبیعتا دیر یا زود به هم میزنن. به همین سادگی. این فامیل شمام حالش بد بوده. یحتمل دیده ک مثلا خیلی وخیمه و دکترا جوابش کردن. خب همینو میگه حتی ممکنه فوت کنه. حرف دکتراست. اون فقط دیده. بعد میاد به تو میگه تو پیش خودت میگی اااا اون اینده رو دیده

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم

خلاصه دیگه ازین کارا نکن بدردت نمیخوره. منم بمیرم دیگه ف ال موکل دار نمیگیرم. فقط ادم رو بد بین میکنن. کلللییییممم استرس داشتم این موکلش نیاد بختک بشه رو زندگیم بدبختم کنه. جنه بهرحال

چ نیازیه واقعا

ببین، طرف داره گذشته رو میبینه و اینده رو حدس میزنه شخصیت شوهرتم همین طور من خودم قبلا ازین غلطا ک ...

منظورت اینه که مریضی طرف رو دیده و بر اساس اون گفته ممکنه فوت کنه ؟ یعنی گذشته و حال رو میبینن و براساس اون حدس می‌زنن؟

جن ها هم از آینده آدما نمیتونن خبر داشته باشن؟

منظورت اینه که مریضی طرف رو دیده و بر اساس اون گفته ممکنه فوت کنه ؟ یعنی گذشته و حال رو میبینن و برا ...

دقیقا منظورم همینه

نه اینده دست خدا محفوظه و هیچ کس نمیتونه ببینش. حتی با صدقه و اینا هم میشه اینده رو تغییر داد. 

اینو حتی ی فا لگیر میگفت. اینا صرفا طبق کذشته اینده رو حدس میزنن

ولی هیچ جنی از اینده خبر نداره

دقیقا منظورم همینه نه اینده دست خدا محفوظه و هیچ کس نمیتونه ببینش. حتی با صدقه و اینا هم میشه اینده ...

اوهوم ممنونم از توضیحاتت لطف کردی یکم آروم شدم🙏🙏🌹🌹