2777
2789
عنوان

اختلاف سنی🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا. حقیقت اینه شما از دو دهه ی خیلی متفاوت هستین.واقعا متفاوت.مشکلاتشم فقط تو سن بالا متوج ...

نمیدونم ولی تا الان چند بار باهاش صحبت کردم خیلی خوب بود تازه این هفته رفته بود سفر دیشب پیام داد چ رنگی دوس داری میخوام سوغاتی بیارم

اخه این همه چیش خوبه وضع مالیش خیلی خوبه خیلی خوش اخلاقه فقط مشکلش سنمه

سن ی عدده..ب بقیه ی چیزاش فک کن ی مورد اینجوری واقعا کمه همه چیش اوکی باشه...من دختر خاله هام پونزده ده هفده اینا تفاوت سنی دارن باشوهراشون

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
ببین اختلاف سنیش رو میتونی نادیده بگیری یا خوبیاشو،هر کدومو تونستی نادیده بگیری انتخاب واست راحته&nb ...

من سنش برام مهم نیس بیشتر میگم دوستام یهو چیزی نگن ازدواجم فعلا برام مهم نیس

اختلاف سنی ش بالاست

قصد ازدواج داره؟

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

اگ بخوایی بخاطر حرف دوستات زندگی کنی بهتر ازدواج نکنی چون اگ با پسر ریس جمهور هم ازدواج کنی بالاخره ی چیز میگن 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
ن چیزی نگفته هنوز فقط گف دوست شیم 

🤦🏻‍♀️

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

اگ بخوایی بخاطر حرف دوستات زندگی کنی بهتر ازدواج نکنی چون اگ با پسر ریس جمهور هم ازدواج کنی بالاخره ...

پیشنهاد دوستی داده ن ازدواج منم الان اصلا قصد ازدواج ندارم اول دانشگاهم تمام شه بعد برم سرکار اونوقت

نظر خودت مهم باشه برات 

اگه مهمه دوستات چی‌میگن باید یکی یکی جمعشون کنی کنار هم نشونشون بدی و نظر ازشون بخوای،که سلیقه ها متفاوته و ممکنه اون اقا هیچ ایرادی ام نداشته باشه ازش ایراد بگیرن

یکی از دوستام دقیقا با شوهرش همینقد اختلاف سنی داره

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤
نظر خودت مهم باشه برات  اگه مهمه دوستات چی‌میگن باید یکی یکی جمعشون کنی کنار هم نشونشون بدی و ...

من برام اصلا اختلاف سنی مهم نیس اخلاقش ک خیلی خوبه همش با قربون صدقه حرف میزنه برعکس رل قبلیم خیلی دستو دلبازه دانشجو دکترا هم هس شرکت نفتیه