2777
2789
عنوان

خواهرزادم ۱۱ سالشه رل داره😐😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 87 پست
😂😂 خواهرزادم خوشگله. بعدشم اینا بچه ن خب طبیعیه. یمدت دیگه فراموششون میشه

فراموش نمیشه اصلااااااااا از من به تو نصیحت پیگیری کنید و پیشگیری 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂عشقم من پاکنم تموم شد  میشه از پاکنت استفاده کنم؟!  عشفم این چه حرفیه دستت خسته می ...

الهی مادر🙈🙈

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

😂😂 خواهرزادم خوشگله. بعدشم اینا بچه ن خب طبیعیه. یمدت دیگه فراموششون میشه

منظورم قیافه نیست از لحاظ شخصیت میگم هنوز شخصیتش شکل نگرفته...

بعدم فراموششون میشه ولی عواقب بدی داره 

😂😂😂عشقم من پاکنم تموم شد  میشه از پاکنت استفاده کنم؟!  عشفم این چه حرفیه دستت خسته می ...

فکر کن پسر پول تو‌جیبایش جمع میکنه با خواهر زاده اسی میرن بستنی میخرن نصف می‌کنند میخورند 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

باید به بچه ها یاد داد که چحوری با جنس مخالف رابطه دوستی و معمولی صمیمی ایجاد کنند چون اینجا از بچگی از هم تفکیک میشن متاسفانه یه ارتباط کوچیک رو همه به پای دوست دختر دوست پسر میزران یا خود بچه ها اصلا بلد نیستن دوست صمیمی باشن با طرفشون 

😂😂بچه ن دیگه خل و چلا . بخدا دارم جر میخورم این چ سمی بود اخه. 

گاهی 2 تا بچه یه بلایی سر خودشون و زندگیشون میارن

که 10 تا آدم بزرگ و عاقل.... قادر به جمع کردن افتضاحی که بار اومده نیستن

اما ظاهراً شما خوشحالی و به چشم سرگرمی میبینی 

پس مبااااارکه🤦‍♀️🤦‍♀️

فکر کن پسر پول تو‌جیبایش جمع میکنه با خواهر زاده اسی میرن بستنی میخرن نصف می‌کنند میخورند 

😂😂😂😂به خدا اگه بذارم دست به جیب بشی 

عمرا 

من تازه پول تو جیبی گرفتم خودم حساب میکنم عشقم 

سال دیگه میرم سرکار خودم دیگه خرجتو میدم😂😑💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

😂😂😂😂به خدا اگه بذارم دست به جیب بشی  عمرا  من تازه پول تو جیبی گرفتم خودم حساب میکنم ...

وای خدا اسی حق داره بخنده منم بودم خندم ميگرفت اصلا یه جوریه مسخره ست😆😆😖😖

گاهی 2 تا بچه یه بلایی سر خودشون و زندگیشون میارن که 10 تا آدم بزرگ و عاقل.... قادر به جمع کردن افت ...

😂😂😂خب مسخره و خنده داره! من به خواهرم گفتم اونم غیرمستقیم به تذکر داد و تبلتشو گرفته و گفته برای اینکه زبانت رو بخونی ازت گرفتمش