2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41762 بازدید | 6304 پست
 روی چشم اگر قابل باشم انشاالله حاجت روا گلم.اگر برات امکان داره بگو مشکلت رو

انشاالله حاجتروا باشی❤️🙏

شش روزه ک از هم جدامون کردن🥲😢

شش روزه ک شبو روز ندارم

با قرص و آرامبخش سرپام

دعا کن برام ک برگرده🥲🙏

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
افرییین عزیزم...دلمه هانوشجون شما  ....اون جوابهاییم که به اقاعه دادی نوشجونش...

ممنون 

جاریم میگفت اگرجواب ندی چی میشه گفتم شب خوابم نمیبره🙂🤩

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قراره چکار کنین تو محفلتون

صحبت ازکارامون مشورت درموردهرچیزی غیبتم ازاده😉😉

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

انشاالله حاجتروا باشی❤️🙏 شش روزه ک از هم جدامون کردن🥲😢 شش روزه ک شبو روز ندارم با قرص و آرامبخ ...

از کی جدا شدی؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ممنون  جاریم میگفت اگرجواب ندی چی میشه گفتم شب خوابم نمیبره🙂🤩

من اینجور مواقع میگم جواب میدم که به یه خانوم دیگه نگه بدوپه طرف جوابشو میده،😂

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
صحبت ازکارامون مشورت درموردهرچیزی غیبتم ازاده😉😉

خخخخ غیبتو خوب اومدی

خخخخ غیبتو خوب اومدی

خودم الان مادرشوهرباپسراش تنهاگذاشتم غیبت کنن

من اینجور مواقع میگم جواب میدم که به یه خانوم دیگه نگه بدوپه طرف جوابشو میده،😂

اره پررومیش حالایه خانمم کنارش بود

یکم باهام اشنابشی میبینی من اون مینای تنبل م

اتفاقن منم تنبلم😂

مهم اینه با کمترین کار بیشترین بازدهی رو آدم داشته باشه😂

من ساعت ۲ بچه ام خوابید. رفتم ناهار درست کنم. ساعت ۳ ناهارم اماده بود.

برنج ابکش کردم، سیب زمینی سرخ کردم، بادمجون ‌و گوجه سرخ کردم. چرخکرده ‌و پیازم‌ درست کردم. منتظرم آقای همسر بیاد. 

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

فکر کنم منظورش بود از چه شخصی جدا شدی؟ شوهر دوست پسر،نامزد؟بچه؟

آهان😂

نامزدم بود

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
اتفاقن منم تنبلم😂 مهم اینه با کمترین کار بیشترین بازدهی رو آدم داشته باشه😂 من ساعت ۲ بچه ام خواب ...

افرین خداقوت